Giorgio Armani: Διοργανώνει επίδειξη υψηλής ραπτικής στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας

Ο οίκος Armani, όπως και άλλες μάρκες πολυτελείας, δραστηριοποιούνται εδώ και καιρό κατά τη διάρκεια Κινηματογραφικών Φεστιβάλ

Ο Τζόρτζιο Αρμάνι θα διοργανώσει σόου υψηλής ραπτικής στο πλαίσιο του επόμενου Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας. Η επίδειξη μόδας και το πάρτι, που θα πραγματοποιηθούν στις 2 Σεπτεμβρίου επιβεβαιώνουν τη σύνδεση του Ιταλού σχεδιαστή μόδας με το εμβληματικό Φεστιβάλ, το οποίο διοργανώθηκε πρώτη φορά το 1990 με την παγκόσμια πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ για τη ζωή και την καριέρα του, Made in Milan, σε σκηνοθεσία Μάρτιν Σκορσέζε.

Ο οίκος Armani, όπως και άλλες μάρκες πολυτελείας, δραστηριοποιούνται εδώ και καιρό κατά τη διάρκεια Κινηματογραφικών Φεστιβάλ, τα οποία γίνονται ολοένα και πιο σημαντικά κανάλια για την κυκλοφορία προϊόντων και την προβολή στα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Η εκδήλωση «One Night Only Venezia» στο ιστορικό Arsenale θα έχει λάμψη και δέσμευση για περιβαλλοντική βιωσιμότητα, θα συνδυάζει το μεγαλείο ενός σόου υψηλής ραπτικής, με την επιμέλεια του ίδιου του Αρμάνι.

Ο σχεδιαστής μόδας αναφερόμενος στη βαθιά του σχέση με το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας έχει τονίσει: «Η Βενετία αντιπροσωπεύει τον τέλειο συνδυασμό κινηματογραφικής μαγείας και διαχρονικής κομψότητας, δύο πτυχές που προσπαθώ να συνδυάσω στις δημιουργίες μου. Είναι τιμή μου να συνεχίζουμε αυτόν τον δημιουργικό διάλογο σε μια τόσο συμβολική πόλη».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ