Κλείσιμο

6 sneakers που ταιριάζουν υπέροχα με την αγαπημένη σου φούστα

Θα ήταν υπερβολή αν υποστηρίζαμε ότι τα sneakers έχουν γίνει συνώνυμο των πιο stylish street style εμφανίσεων; Μάλλον όχι.
Μάλιστα, εάν έχεις παρακολουθήσει τις τελευταίες τάσεις στον χώρο της μόδας, σίγουρα θα έχεις παρατηρήσει ότι πλέον ο συνδυασμός των sneakers με τις αγαπημένες μας φούστες βρίσκεται στο επίκεντρο. Ναι, θα βρίσκεται στο επίκεντρο και τον χειμώνα, κι όχι απλά θα πρωταγωνιστήσει στις στιλιστικές μας επιλογές, αλλά θα απογειώσει και κάθε outfit μας.

Αν  θέλεις λοιπόν να δημιουργήσεις στη στιγμή την πιο κομψή και άνετη εκδοχή σου, τότε δεν έχεις παρά να ρίξεις μια ματιά στα παρακάτω sneakers και να αντλήσεις την απαραίτητη έμπνευση που χρειάζεσαι. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τα συνδυάσεις με την αγαπημένη σου φούστα.

Οι δικές μας αγαπημένες επιλογές

Vans Anaheim Factory Old Skool 36 DX
Θέλεις να νιώσεις τα vibes της δεκαετίας του ’90; Αν ναι, τότε αυτή η επιλογή είναι μονόδρομος. Τα Vans Anaheim Factory Old Skool 36 DX, θα γίνουν τα αγαπημένα σου low top lace-up classic skate sneakers. Συγκεκριμένα, δανείζονται λεπτομέρειες από τα αυθεντικά Old Skool, όπως το iconic sidestripe, ωστόσο έχουν αναβαθμιστεί με μοντέρνες πινελιές για κάθε εντυπωσιακή εμφάνισή σου.

Converse Chuck Taylor All Star
Δεν υπάρχουν πολλά sneakers που να είναι πιο iconic από τα Chuck Taylor All Stars. Αυτό οφείλεται εν μέρει τόσο στη χρηστικότητα και στην ευελιξία τους, ωστόσο τα άκρως κομψά χαρακτηριστικά τους είναι εκείνα που κλέβουν την παράσταση. Μπορείς να τα συνδυάσεις με οτιδήποτε επιθυμείς. Από τα αγαπημένα σου jeans, μέχρι τη mini φούστα σου ή τα αθλητικά ρούχα σου.

Nike Air Huarache
Σχεδιασμένα για να προσφέρουν άψογη εφαρμογή και μέγιστη άνεση, τα sneakers Nike Air Huarache επαναφέρουν ένα αγαπημένο, καθημερινό μοντέλο. Χαρίζουν κομψή και άνετη εμφάνιση, ενώ ταιριάζουν υπέροχα με κάθε αγαπημένη σου φούστα.

Mairi Boo for Envie – EMMA
Αν αγαπάς το ροζ χρώμα και θέλεις πάντα να προσθέτεις μια νότα ρομαντικότητας στις εμφανίσεις σου, τότε αυτά τα sneakers θα σε συναρπάσουν. Επίλεξε την αγαπημένη σου floral mini φούστα, ένα λευκό crop top, τα sneakers Emma και θα δημιουργήσεις στη στιγμή ένα δροσερό look.

Miss NV Sneakers
Ένα είναι σίγουρο, οι nude αποχρώσεις θα πρωταγωνιστήσουν φέτος. Αν θέλεις να κάνεις ένα fashion statement, τότε ιδού η ιδανική επιλογή. Συνδύασέ τα με την πιο stylish maxi φούστα σου, το αγαπημένο σου πουκάμισο και τα χρυσά κοσμήματά σου, και θα δημιουργήσεις τον απόλυτο συνδυασμό.

Nike Air Force
Αν θέλεις να νιώθεις ότι περπατάς κυριολεκτικά στον αέρα, τότε τα Nike Air Force sneakers είναι η κατάλληλη επιλογή για ‘σένα. Δεν χρειάζεται να εξηγήσουμε τους λόγους, είναι προφανείς.

Διαβάστε ακόμη

Τρεις τρόποι για να κατακτήσεις την τέχνη του small talk στο γραφείο

Τρεις υγιεινές εναλλακτικές για να αντικαταστήσεις τον πρωινό καφέ σου

Πηγή: Savoirville