Αυτές οι μεγάλες κόκκινες μπότες είναι η τελευταία λέξης της μόδας – Με 350 δολάρια είναι δικές σας…

Οι συγκεκριμένες μπότες από καουτσούκ μοιάζουν με αυτές που φορούσε ο Astro Boy, χαρακτήρας σε manga

Σας αρέσει το cosplay; Αν είστε «κολλημένοι» με την τελευταία λέξη της μόδας αυτές είναι οι μπότες που κάνουν θραύση αυτή τη στιγμή.  Από τα «στιλέτα» Minnie Mouse της Loewe για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2023 (τα οποία έχουν ήδη λάβει τη σφραγίδα έγκρισης της Kylie Jenner) μέχρι τα loafers Hummer Derby της Balenciaga, τα παιχνιδιάρικα υποδήματα φαίνεται να βρίσκονται σε άνοδο. 

Αυτή την εβδομάδα, ένα ακόμη ζευγάρι παπουτσιών έχει «κλέψει» τις εντυπώσεις. Πρόκειται για τις μεγάλες κόκκινες μπότες. Τώρα, γιατί ο κόσμος της μόδας έχει φετίχ με τα δάχτυλα των ποδιών, είναι μια άλλη ιστορία. 

Οι μπότες

Οι συγκεκριμένες μπότες παρουσιάστηκαν από την καλλιτεχνική κολεκτίβα MSCHF με έδρα τη Νέα Υόρκη, την ίδια ομάδα που είναι υπεύθυνη για τα σατανιστικά sneakers του Lil Nas X και τα πανάκριβα Birkinstocks. 

Οι μπότες

Οι συγκεκριμένες μπότες από καουτσούκ μοιάζουν με αυτές που φορούσε ο Astro Boy, χαρακτήρας σε manga. «Μπότες κινουμένων σχεδίων για έναν δροσερό τρισδιάστατο κόσμο», αναφέρει στο δελτίο Τύπου η MSCHF. «Αν κλωτσήσετε κάποιον με αυτές τις μπότες, θα κάνουν BOING!». 

Οι μπότες

Τα παπούτσια, τα οποία θα κυκλοφορήσουν προς πώληση στις 16 Φεβρουαρίου για 350 δολάρια, έχουν -όπως είναι φυσικό- τραβήξει την προσοχή του διαδικτύου. Στο TikTok, ένα βίντεο με το styling για τις συγκεκριμένες μπότες έχει μέχρι στιγμής ξεπεράσει τα 3 εκατομμύρια προβολές και πάνω από μισό εκατομμύριο likes μέσα σε 24 ώρες.

@radasfvck Replying to @sincerely.lx say less 🥸 #mschf #mschfsneakers #astroboy #bigredboots ♬ Electric Zoo - Spongebob Squarepants
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HYPEBEAST (@hypebeast)

Πηγή: skai.gr
TAGS: μόδα