Πήρε εξιτήριο ο Έρικσεν

Πήρε εξιτήριο ο Έρικσεν

Επιβεβαιώθηκαν τα δημοσιεύματα των προηγούμενων ωρών, με τον Κρίστιαν Έρικσεν να παίρνει το απόγευμα της Παρασκευής εξιτήριο από το νοσοκομείο «Rigshospitalet» της Κοπεγχάγης, μετά το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε το προηγούμενο Σάββατο και την κατάρρευσή του στον αγωνιστικό χώρο του «Πάρκεν Στέιντιουμ».

Ο 29χρονος άσος υπεβλήθη το βράδυ της Πέμπτης σε χειρουργική επέμβαση για την τοποθέτηση ενός εμφυτεύσιμου καρδιομετατροπέα απινιδωτή (ICD), κοινώς πιο απλά έναν βηματοδότη, με την επέμβαση να στέφεται με απόλυτη επιτυχία!

Μάλιστα, λίγη ώρα μετά το εξιτήριο από το νοσοκομείο επισκέφθηκε την αποστολή της εθνικής Δανίας, μιλώντας με τους συμπαίκτες του σε ένα έντονο συναισθηματικά φορτισμένο κλίμα, ενώ αργότερα

θα μεταβεί στο σπίτι του για να περάσει χρόνο ξεκούρασης μαζί με την οικογένειά του.

«Σας ευχαριστώ όλους για την υποδοχή. Είναι απίστευτο το ότι βλέπω και νιώθω. Η εγχείρηση πήγε καλά και είμαι καλά για τις συγκεκριμένες συνθήκες. Ήταν πολύ ωραίο να ξανά δω τους παίκτες μετά το φανταστικό παιχνίδι που έπαιξαν χθες το βράδυ. Δεν χρειάζεται να πούμε ότι την Δευτέρα το βράδυ θα φωνάζω για εκείνους απέναντι στη Ρωσία»!

Πηγή: sport-fm.gr