EURO 2020

RSS Κατηγορίας EURO 2020
Αγγλία: Κύμα υποστήριξης στους διεθνείς που δέχθηκαν ρατσιστικές επιθέσεις

Αγγλία: Κύμα υποστήριξης στους διεθνείς που δέχθηκαν ρατσιστικές επιθέσεις

Λονδίνο, Θανάσης Γκαβός Οι ρατσιστικές επιθέσεις κατά των τριών νεαρών μαύρων ποδοσφαιριστών της εθνικής Αγγλίας που αστόχησαν στη διαδικασία των πέναλτι στον τελικό του Euro στο Γουέμπλεϊ συνεχίζουν να απασχολούν τη βρετανική κοινή γνώμη.

0 0
Με υπογραφή Ντοναρούμα το Ευρωπαϊκό στη Ρώμη

Με υπογραφή Ντοναρούμα το Ευρωπαϊκό στη Ρώμη

Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Ιταλία! Με τον Ντοναρούμα να εξελίσσεται σε ήρωα στη διαδικασία των πέναλτι, οι «ατζούρι» πήραν το τρόπαιο μέσα στο Γουέμπλεϊ (1-1 κ.δ., 3-2 πέν.), αφήνοντας τους Άγγλους στη θλίψη.

0 0
EURO: Οι Ιταλοί έτοιμοι για τη νίκη επί των «λιονταριών» - Δέχονται ακόμα και καραντίνα

EURO: Οι Ιταλοί έτοιμοι για τη νίκη επί των «λιονταριών» - Δέχονται ακόμα και καραντίνα

Ιταλοί πλήρωσαν 800 ευρώ θα μεταφερθούν κατευθείαν στο Γουέμπλεϊ και όταν επιστρέψουν στην Ιταλία θα πρέπει να μείνουν επί πέντε ημέρες σε καραντίνα. Όλη η Ιταλία στηρίζει την Squadra Azzurra και πιστεύει στη νίκη ενόψει του τελικού του Euro με αντίπαλο την Εθνική Αγγλίας απόψε στο Γουέμπλεϊ.  

0 0

Euro 2020: Η επιστολή της βασίλισσας Ελισάβετ στον Σάουθγκεϊτ

Η βασίλισσα Ελισάβετ έστειλε το δικό της μήνυμα στον ομοσπονδιακό τεχνικό της Αγγλίας, προκειμένου να ευχηθεί στην εθνική ομάδα καλή τύχη πριν από τον μεγάλο τελικό του Euro 2020 στο Γουέμπλεϊ, απέναντι στην Ιταλία, τον πρώτο της χώρας σε μεγάλη διοργάνωση μετά το Πα

0 0
play

Cookball League: Συνταγή τελικού με υλικά από Ιταλία και Αγγλία

Ραντεβού στην κουζίνα του Cookball League δίνουν ο Σταύρος Βαρθαλίτης και η Λίλα Κουντουριώτη λίγο πριν από τον μεγάλο τελικό Ιταλία-Αγγλία για να αντιμετωπίσουν την τελευταία μαγειρική πρόκληση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

0 0

Γκολ, ανατροπές και εκπλήξεις στους τελικούς του Ευρωπαϊκού

Το βράδυ της Κυριακής θα μάθουμε ποια θα η νέα πρωταθλήτρια Ευρώπης. Η Ιταλία και η Αγγλία είναι οι δύο φιναλίστ του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Θα επιστρέψουν στο θρόνο οι Ιταλοί μετά από 53 χρόνια ή θα ανέβουν για πρώτη φορά εφέτος οι Άγγλοι;

0 0
ΑΜΠΕ

Η Αγγλία «ξόρκισε τις κατάρες» και πάει τελικό για να... το φέρει σπίτι!

Η Αγγλία «ξόρκισε την κατάρα» των αποκλεισμών στους τέσσερις προηγούμενους ημιτελικούς μεγάλων διοργανώσεων (Μουντιάλ 1990 και 2018, Ευρωπαϊκά του 1968 και 1996) και για πρώτη φορά μετά από 55 χρόνια (1966) προκρίθηκε σε τελικό κορυφαίου τουρνουά. 

0 0