Tyler James Williams: Όσοι γίνονται από μικροί διάσημοι μπορεί να εγκλωβιστούν στους ρόλους τους

Ο ηθοποιός κέρδισε Χρυσή Σφαίρα το 2023 για τον ρόλο του Γκρέγκορι Έντι στο «Abbott Elementary»

Ο Τάιλερ Τζέιμς Ουίλιαμς μίλησε για την εμπειρία του ως παιδί θαύμα, καθώς θυμήθηκε τη δουλειά του στη βραβευμένη κωμική σειρά «Everybody Hates Chris», η οποία ήταν εμπνευσμένη από τα εφηβικά χρόνια του Κρις Ροκ.

Μιλώντας στο περιοδικό GQ είπε ότι ένας παραγωγός της κωμικής σειράς -που προβλήθηκε από το 2005 έως το 2009- του είπε κάποτε: «Δεν θα σε δω ποτέ σαν κάτι άλλο και πιθανότατα δεν θα ξαναδουλέψεις ποτέ».

Είπε ακόμα ότι «πολύ γρήγορα» κατάλαβε πως όσοι γίνονται από μικροί διάσημοι μπορεί να εγκλωβιστούν και συνεχώς να τους προτείνουν εφηβικούς ρόλους, αυτή η συνειδητοποίηση επέτρεψε στον Ουίλιαμς να αλλάξει την πορεία της καριέρας του μετά το τέλος του «Everybody Hates Chris».

«Συνειδητοποίησα στα 17 μου ότι δεν μου άρεσε ο δρόμος στον οποίο ήμουν», εξήγησε. «Έτσι αποφάσισα να σταματήσω και να αλλάξω κατεύθυνση. Συνάντησα έναν πολύ καλό δάσκαλο υποκριτικής και απέρριψα κάθε πράγμα που μου πρότειναν».

Το διάλειμμα της καριέρας του έληξε όταν πήρε έναν πρωταγωνιστικό ρόλο στο «Dear White People» του 2014, καθώς και σε σειρές όπως το «The Walking Dead» και «Criminal Minds». Κέρδισε Χρυσή Σφαίρα το 2023 για τον ρόλο του Γκρέγκορι Έντι στο «Abbott Elementary».

Ο Ουίλιαμς είπε ότι ο χρόνος του «Everybody Hates Chris» του δίδαξε ένα σημαντικό μάθημα: «Έμαθα πώς να κάνω μια σειρά μέσα σε δύο ή τρεις μήνες. Είναι το πιο χρήσιμο μάθημα που έχω λάβει ποτέ στη ζωή μου»

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ