Κλείσιμο

Survivor All Star: «Κόκκινη» και η δεύτερη ασυλία στη σκιά της αποβολής Γκότση-Γιωρίκα

Με εννέα ψήφους, ο Σπύρος Μαρτίκας ψηφίστηκε από σύσσωμη την Μπλε ομάδα, ενώ η ψήφος του ίδιου καθόρισε, ουσιαστικά, τον δεύτερο υποψήφιο. Αυτός ήταν ο Νικόλας Αγόρου, με τους δύο τους να ακολουθούν την Ελευθερία Ελευθερίου

Η ομάδα των Διασήμων ήταν εκείνη που κέρδισε και τον δεύτερο αγώνα ασυλίας, δείχνοντας κερδισμένη από τις ανακατατάξεις που πραγματοποιήθηκαν. Κάπως έτσι, οι Μαχητές οδηγήθηκαν ξανά στην κάλπη και κλήθηκαν να αναδείξουν δύο ακόμα υποψήφιους προς αποχώρηση.

Με εννέα ψήφους, ο Σπύρος Μαρτίκας ψηφίστηκε από σύσσωμη την Μπλε ομάδα, ενώ η ψήφος του ίδιου καθόρισε, ουσιαστικά, τον δεύτερο υποψήφιο. Αυτός ήταν ο Νικόλας Αγόρου, με τους δύο τους να ακολουθούν την Ελευθερία Ελευθερίου.

Ο αγώνας ασυλίας ήταν απατητικός με τις δύο ομάδες να εμφανίζονται εξαιρετικά δυνατές. Ωστόσο, η απουσία των Ηλία Γκότση και Γιωρίκα Πιλίδη έπαιξαν σημαντικό ρόλο, με αποτέλεσμα οι Κόκκινοι να φτάσουν σε επικράτηση 10-7 και να κάνουν το 2/2 στις ασυλίες.

Φυσικά, το αγωνιστικό κομμάτι επισκίασε η αποβολή των Ηλία Γκότση και Γιωρίκα Πιλίδη από τη συνέχεια του Survivor All Star για παραβίαση των κανονισμών. Ο πρώτος λάμβανε φαγητό έχοντας έρθει σε επαφή με ντόπιους, ενώ ο δεύτερος είχε πρόσβαση σε κινητό τηλέφωνο.

SURVIVOR ALL STAR: δεν είναι παιχνίδι, είναι επιβίωση!
                                         
#SurvivorGR

Facebook: https://www.facebook.com/SurvivorGreece
Instagram: https://www.instagram.com/survivorgreece
Twitter: https://twitter.com/SurvivorGreece

Πηγή: skai.gr