Natalie Portman: Σημαντικό για τα παιδιά να γνωρίζουν τα γυναικεία αθλήματα

Υπενθυμίζεται ότι σύντομα η Πόρτμαν θα κυκλοφορήσει ένα ντοκιμαντέρ για τη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου Angel City Football Club μέσω του HBO

Η Νάταλι Πόρτμαν είναι περήφανη που παρουσιάζει στα παιδιά της -και στο Λος Άντζελες- τον κόσμο των γυναικείων αθλημάτων.

Η ηθοποιός έχει επενδύσει στην Angel City Football Club, μια ολοκαίνουργια ομάδα του National Women's Soccer League στο Λος Άντζελες. Μιλώντας στο αμερικανικό περιοδικό «People» στα εγκαίνια της ομάδας, η Πόρτμαν μοιράστηκε πόσο ιδιαίτερο είναι για τα παιδιά της και την κοινότητα να είναι μέρος αυτού του εγχειρήματος.

«Λοιπόν, αυτή είναι η χαρά του ποδοσφαίρου, ότι είναι κάτι που φέρνει πραγματικά τους ανθρώπους κοντά και τους κάνει χαρούμενους» είπε η ηθοποιός.«Και έτσι, μπορείτε να υποστηρίζετε κάτι σαν το γυναικείο κεφάλαιο, αλλά και να περνάτε υπέροχα κάνοντας το».

«Είναι πραγματικά διασκεδαστικό», πρόσθεσε και συνέχισε: «Πιστεύω ότι για όλα τα παιδιά, είναι τόσο σημαντικό να βλέπουν τις αθλήτριες να πανηγυρίζουν όπως τους αξίζει».

Υπενθυμίζεται ότι σύντομα η Πόρτμαν θα κυκλοφορήσει ένα ντοκιμαντέρ για τη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου μέσω του HBO, το οποίο θα αφηγείται την ιστορία της πρώτης σεζόν της ομάδας.

Το Angel City κάνει το ντεμπούτο του στο HBO τον Μάιο και θα είναι διαθέσιμο για ροή στο HBO Max.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ