Ο Τριαντάφυλλος «τρυπά» τον Μπάρτζη: Πυρά του τραγουδιστή στον αγρότη του Survivor All Star

Ο Τριαντάφυλλος αναφέρθηκε και στο σενάριο της επιστροφής του στον Άγιο Δομίνικο – «Έχω κλέψει φαγητό στο Survivor»

«Μη με τρυπάς σαν τον... Τριαντάφυλλο»: Επίθεση στον αγρότη του Survivor All Star Νίκο Μπάρτζη εξαπέλυσε ο τραγουδιστής, με αφορμή την αποχώρηση της Ασημίνας Χατζηανδρέου και της Κατερίνας Δαλάκα από το παιχνίδι. «Με στενοχώρησε πάρα πολύ, νόμιζα ότι ήταν ανέκδοτο… Εγώ αν ήμουν στη θέση του Μπάρτζη δεν θα τις ‘έδινα’ προσωπικά» σημείωε.

«Είναι αναλογικά πώς σκέφτεσαι εκείνη τη στιγμή πώς νιώθεις κλπ. Εγώ προσωπικά δεν θα τις ‘έδινα’. Εγώ περπατούσα στον πύργο του Άιφελ, πήγαινα βόλτες, και μού λέγανε (ο κόσμος) ‘Ρουφιανίξ’» ανέφερε δε για τον Μπάρτζη. 

«Και ο Μπάρτζης δεν ήταν και το καλύτερο παιδί στο δικό μας Survivor. Μαγκιά του… ακούσατε ποτέ να πει κανείς τίποτα από τους παίκτες;» «Εγώ για να κλέψω φαγητό, το ‘χω κλέψει, έφευγα στη ζούγκλα με δική μου ευθύνη βράδυ 3-4 χιλιόμετρα, κι αν πάθαινα κάτι δεν θα πληρωνόμουν ποτέ γιατί αν φύγεις από μια γραμμή και μετά, δεν ευθύνεται η παραγωγή».

«Κρίμα που η Δαλάκα έφυγε έτσι άδοξα, μια τόσο καλή παίκτρια. Ο Φιντιρίκος (ο φίλος της) τής έλεγε να μην πάει… Εγώ αν έβρισκα κινητό αν μπορούσα θα το έκανα, γι’ αυτό δικαιολογώ τη Δαλάκα και την Ασημίνα». «Εγώ δεν είμαι ο Μπάρτζης και δεν θα τις ‘έδινα’ την πρώτη φορά.

Ο Τριαντάφυλλος αναφέρθηκε και στο σενάριο της επιστροφής του στον Άγιο Δομίνικο – «Όχι, δεν μού ήρθε καθόλου η σκέψη» ανέφερε ερωτηθείς. 

 
 

Πηγή: skai.gr