Seth Rogen: «Έκλεισε την πόρτα» σε μια αναβίωση του «Freaks and Geeks»

O ηθοποιός εξέφρασε την άποψη ότι το αρχικό καστ πιθανότατα δεν θα ήθελε να ξαναπαίξει στη σειρά του NBC

Ο Σεθ Ρόγκεν «κλείνει την πόρτα» σε μια αναβίωση του «Freaks and Geeks». Μιλώντας στο αμερικανικό περιοδικό People, ο ηθοποιός αναφέρθηκε στην πρόσφατη τάση των reboots και εξέφρασε την άποψη ότι το αρχικό καστ πιθανότατα δεν θα ήθελε να ξαναπαίξει στη σειρά του NBC, που κράτησε μία σεζόν των 18 επεισοδίων.

«Δεν νομίζω ότι θα το έκανε κανείς», είπε ο Ρόγκεν στο περιοδικό, αναφερόμενος στο ενδεχόμενο αναβίωσης της σειράς. «Είναι τόσο σπάνιο να κάνεις κάτι στην καριέρα σου που στην πραγματικότητα θεωρείται καλό».

Το «Freaks and Geeks» επικεντρώνεται στα αδέρφια Λίντσεϊ (Λίντα Καρντελίνι) και Σαμ (Τζον Φράνσις Ντάλεϊ), που προσπαθούν να κάνουν φίλους στο νέο τους γυμνάσιο του Ντιτρόιτ το 1980 και προβλήθηκε από τον Σεπτέμβριο του 1999 έως τις αρχές του 2000.

«Γνωρίζω αρκετά πράγματα, ώστε να μην γελάω πλέον μ' αυτό. Απλά αφήνω ότι είναι καλό και δεν γυρίζω πίσω. Απλώς το αφήνω να υπάρχει» είπε ο ηθοποιός.

Ο εκτελεστικός παραγωγός, συγγραφέας και σκηνοθέτης Τζάου Άπαταου αποκάλυψε νωρίτερα φέτος ότι υπήρχε μια πρόταση από το MTV για να συνεχιστεί η σειρά με «πολύ χαμηλότερο προϋπολογισμό» το 2000, αλλά η ομάδα του «Freaks and Geeks» «αποφασίσαμε ότι δεν θέλαμε να κάνουμε μια πιο αδύναμη εκδοχή της σειράς».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ