Κλείσιμο

Το πάρτι του Shaquille O'Neal στη Μύκονο: Τα περίεργα γυαλιά, το άσπρο φανελάκι και η ατάκα «This is Sparta…»

Πριν ανεβεί στα decks, ο O’Neal έφαγε στο εστιατόριο του διάσημου beach club της Παράγκας

Στους ρυθμούς του «dj diesel» χόρεψε η Μύκονος σε ένα μοναδικό πάρτι που έγινε στο SantAnna. Για όσους δεν το γνωρίζουν, ο «dj diesel» δεν είναι άλλος από τον βετεράνο άσο του ΝΒΑ, Shaquille O’Neal

Ο τετράκις πρωταθλητής της κορυφαίας λίγκας του πλανήτη έχει αφήσει εδώ και χρόνια τα γήπεδα και εξασκεί το επάγγελμα του dj. Ο θηριώδης πρώην αθλητής έχει εμφανιστεί με το καλλιτεχνικό όνομα «dj diesel» σε διάσημα φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής όπως το Tomorrowland, ενώ έχει κυκλοφορήσει και τέσσερα άλμπουμ. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DJ DIESEL (@djdiesel)

Στο SantAnna έγινε ένα από το μεγαλύτερα event του καλοκαιριού και ένα πάρτι που θα θυμούνται για καιρό όσοι διασκέδασαν σε αυτό. Στα highlights της βραδιάς, τα «περίεργα» γυαλιά που φορούσε στο κεφάλι ο Shaquille, η ατάκα «This Is Sparta» που είπε ενθυμούμενος την επική σκηνή με τον Gerald Butler από την κινηματογραφική ταινία «300», αλλά και η στιγμή που έβγαλε το t-shirt του και έμεινε με το φανελάκι για να συνεχίζει να παίζει μουσική. 

Πριν ανεβεί στα decks, ο O’Neal έφαγε στο εστιατόριο του διάσημου beach club της Παράγκας, ενώ ήταν πολύ προσιτός και δεν αρνήθηκε να φωτογραφηθεί με θαυμαστές του και να χαιρετήσει διά χειραψίας μερικούς από αυτούς.

Πηγή: mykonoslive