Love Island: Νέο ζευγάρι, κλάμα και άφθονη ένταση - Δείτε το τρέιλερ

Η πανέμορφη παρουσιάστρια του Love Island σήκωσε τους Αργυρή και Λουσάι και έδειξε με τον τρόπο της ότι ένας από τους δυο θα αποχωρήσει

Το σημερινό επεισόδιο του Love Island ξεκίνησε μα πολύ άγχος για τους παίκτες, καθώς η Ηλιάνα τους κατατρόμαξε. Η πανέμορφη παρουσιάστρια του Love Island σήκωσε τους Αργυρή και Λουσάι και έδειξε με τον τρόπο της ότι ένας από τους δυο θα αποχωρήσει. Ωστόσο, όλο αυτό είχε αίσιο τέλος γιατί παρέμειναν και οι δύο στο παιχνίδι.

Η μέρα συνεχίστηκε με ένταση, καθώς τα αγόρια έκαναν επίθεση στον Παναγιώτη, γιατί μιλά συνέχεια για το έπαθλο και θεωρούν ότι είναι «ψεύτικος» σαν χαρακτήρας.

Το βαρύ αυτό κλίμα ήρθα να ελαφρύνει το πιο ξεκαρδιστικό παιχνίδι του Love Island. Οι παίκτες έριξαν τούρτες ο ένας στον άλλο, έδωσαν φιλιά και έκαναν προτάσεις γάμου. Το μόνο σίγουρο είναι ότι το διασκέδασαν πολύ.

Love Island… spread the love! Κάθε Τρίτη έως Σάββατο στις 23:15, στον ΣΚΑΪ

Το επεισόδιο έκλεισε με ακόμη ένα recoupling. Ο Αργύρης έγινε ξανά ζευγάρι με την Μαρία, οι Αλέξανδρος Κώτσης και Χρίστινα παρέμειναν μαζί, ενώ η Αναστασία επέλεξε για ακόμη μια φορά τον Γιώργο Γεωργίου. Ωστόσο η Κατερίνα έκανε την έκπληξη, διαλέγοντας τον Φάνη και άφησε single τον Παναγιώτη και τον Χρήστο.

ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ LOVE ISLAND ΣΤΑ SOCIAL MEDIA:

#LoveIslandGR

Πηγή: skai.gr