Κλείσιμο

Survivor: Τα απολαυστικά «highlights» του Ντάφυ και οι προβλέψεις για τον νικητή (vid)

Μετά από 11 υποψηφιότητες για αποχώρηση, αμέτρητα «runs», κόντρες με τους συμπαίκτες του και κυρίως πολλές στιγμές γέλιου, ο «Ντάφυ », ένας από τους πιο αγαπητούς παίκτες του show αφήνει τις παραλίες του Αγίου Δομινίκου και επιστρέφει στην Ελλάδα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι άφησε το στίγμα του στο φετινό Survivor, με τον δικό του πάντα ξεχωριστό τρόπο. Μπορείτε να παρακολουθήσετε τις καλύτερες στιγμές του του «φαινόμενου » Τριαντάφυλλου σε  ξεκαρδιστικό βίντεο προβλήθηκε στην εκπομπή των Αταίριαστων:


Στην συνέχεια φιλοξενήθηκαν στην εκπομπή δυο πρώην παίκτριες του φετινού Survivor η Ασημίνα Ιγγλέζου και η Έλενα “Μαριπόζα“ Κρεμλίδου. Αμφότερες μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για τον «Ντάφυ».

Η Ασημίνα τόνισε πως δικαιολογημένα αγαπήθηκε τόσο από το κοινό: «Του αξιζε , είναι ένας γνησιος ανθρωπος , ο οποίος μέσα στο παιχνίδι δεν είχε σκοπό να βλάψει κανέναν. Είχε αποδείξει ότι είναι πάρα πολύ καλός στο στόχο αν και δεν ήταν τόσο γρήγορος. »

Ενώ η Έλενα Μαριπόζα εστίασε στην κωμική πλευρά του Κύπριου τραγουδιστή:« Ο Τριαντάφυλλος είναι ένα θέατρο του παραλόγου αλλά και φαινόμενο, πάρα πολύ συμπαθής και ευχάριστος. Μπορεί να είχαμε μια διαφωνία αλλά δεν ήταν κάτι σοβαρό»

Στις προβλέψεις για τον νικητή η Ασημίνα Ιγγλέζουν ανέφερε ότι νικητές δεν είναι άλλοι πέρα από τον… Ατζούν και τον Γιώργο Λιανό. Από την άλλη η Μαριπόζα  «έδωσε» : Ηλία Σάκη και Μαριαλενα
Τόσο οι καλεσμένες όσο και οι ίδιοι οι «Αταίριαστοι» έδωσαν τα έυσημα (και δικαιολογημένα) στους Ασπιώτη-Καρούση που επιμελήθηκαν το βίντεο

Πηγή: skai.gr