Κλείσιμο

Survivor: Ο θρύλος «Ντάφυ» χόρεψε τσιφτετέλι και αποχώρησε μετά από 11 υποψηφιότητες (vids)

Ο recordman που βρέθηκε να είναι υποψήφιος προς αποχώρηση τις περισσότερες φορές στην ιστορία του SURVIVOR (11 συνολικά), αδύναμος αγωνιστικά αλλά και πιο δημοφιλής τους τελευταίους 6 μήνες, θα επιστρέψει στην πατρίδα και την οικογένειά του, για να δει τον αγαπημένο του γιό Νικόλα και την γυναίκα του Δήμητρα.

Ο Τριαντάφυλλος, αυτή τη φορά συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους του τηλεοπτικού κοινού συγκριτικά με τους Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Σάκη Κατσούλη και Καρολίνα Καλύβα και είπε αντίο στο reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ και τον Άγιο Δομίνκο, αφού πρώτα χόρεψε τσιφτετέλι με σέξι χορεύτριες οριεντάλ σε βίλα, καθώς η μικτή Κόκκινη ομάδα Ελλήνων και Τούρκων παικτών, κέρδισε το έπαθλο στον στίβο μάχης της Τετάρτης. 

Το επεισόδιο ξεκίνησε με τις υποψήφιες προς αποχώρηση Μαριαλένα Ρουμελιώτη και Καρολίνα Καλύβα την επόμενη ημέρα του συμβουλίου να σχολιάζουν το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας λέγοντας πως περίμεναν πως θα βγουν στον τάκο.

Στη Μπλε ομάδα, η απόφαση του Σάκη να δώσει την αρχηγό τους είχε μέσα της και λίγο από εκδίκηση επειδή τον έδωσε και εκείνη. Ο Σάκης ωστόσο επέμεινε ότι η απόφαση του ήταν καθαρά αγωνιστική. «Ζήλια και ψευτιά» είναι αυτά που χαρακτηρίζουν την Καρολίνα εξηγούσε ο Τριαντάφυλλος στην Μαριαλένα, η οποία χαρακτήρισε τους Amigos μια μπούρδα.

Η Ελένη Χαμπέρη θεωρεί ότι η Μαριαλένα είναι τυχερή που στο νησί κάποιον δικό της άνθρωπο,  ξεκαθαρίζοντας πως οι Amigos είναι μια παρέα. Ο Σάκης και η Μαριαλένα πιστεύουν ότι πρόκειται για «λυκοφιλία» και έχει να κάνει με την πλειοψηφία και την ψηφοφορία.

Τα τρία αγόρια της μπλε ομάδας μπήκα στη ζούγκλαπρος αναζήτηση τροφής αφού πρώτα κολύμπησαν σε μια λίμνη με τον Ασημακόπουλο να φοβάται τους κροκόδειλους και επέστρεψαν στην καλύβα τους γεμάτοι φρούτα. Το πρωινό συμπεριελάμβανε μάγκο και μπανάνες από τους Ταρζάν-Ηλία, Γουΐνι-Ασημακόπουλο και this is Sparta-Κόρο.

Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως η ομάδα Ελλήνων και Τούρκων που θα κέρδιζε στον στίβο μάχης θα πήγαινε σε μια βίλα να απολαύσει οριεντάλ βραδιά, πολύ φαγητό και ξεκούραση σε ανατομικά στρώματα. Να σημειωθεί πως στην προηγούμενη ελληνοτουρκική αναμέτρηση το ματς κρίθηκε στο τέλος και με σκορ 10-9 νίκησε η Κόκκινη ομάδα με ήρωα τον Σάκη ο οποίος κέρδισε τον Στίβεν. Έλληνες και Τούρκοι συνέχισαν τις μεταξύ τους φιλοφρονήσεις.

Η ελληνοτουρκική μάχη Κοκκινων και Μπλε ήταν για ακόμα μια φορά δυνατή και έφτασε να γίνει ντέρμπι στο τέλος, καθώς οι μπλε κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 9-9 και να πάνε το ματς σε Flag Race. Εκεί για τους κόκκινους ο Μπερκάι και η Αλέινα θα αντιμετώπιζαν την Καρολίνα και τον Ποϊράζ. Τα κορίτσια ξεκίνησαν πρώτα με την Ελληνίδα να σηκώνει πρώτη σημαιάκι, όμως ο Μπερκάι ήταν πολύ πιο εύστοχος και χάρισε τη νίκη με 10-9 στους κόκκινους για μία ακόμη φορά.

Οι Κοκκίνοι για 2η φορά κατέκτησαν το μεγάλο ελληνοτουρκικό έπαθλο και αφού έβαλαν τα καλά τους, επιλέγοντας μέσα από μια μεγάλη γκάμα ρούχων βγήκαν για μια φοβερή οριεντάλ βραδιά.

Ο «Ντάφυ» μόλις είδε τις χορεύτριες έπαθε πλάκα, ειδικά με μία κοπέλα που φορούσε κόκκινα, με τον τραγουδιστή να δικαιολογείται πως τον ενδιαφέρει η τέχνη. Οι δικαιολογίες του 43χρονου τραγουδιστή συνεχίστηκαν και μετά τον τσιφτετέλι που έριξε παρέα με την «κόκκινη» χανούμισα.

Την ώρα που οι κόκκινοι διασκέδαζαν, οι μπλε στο καλυβάκι τους δεν μπορούσαν να πιστέψουν πως έχασαν ακόμα ένα μεγάλο έπαθλο και πέταγαν κακίες για τους νικητές.

Με την επιστροφή των νικητών η Ελένη Χαμπέρη πήγε στην παρέα της να τους περιγράψει πως πέρασαν, ενώ με «οικογένεια»  δεν ασχολήθηκε κανένας από τους Amigos. Τουλάχιστον όχι μπροστά τους, γιατί  μπροστά στις κάμερες οι κακίες συνεχίστηκαν.

Στο συμβούλιο αποχώρησης ο Γιώργος Λιανός , αφού πρώτα ρώτησε πως πέρασαν οι νικητές στην οριεντάλ βραδιά με τον «Ντάφυ» και την Ελένη να πετούν «μπηχτές», τους ανακοίνωσε ότι στα αγωνίσματα που θα ακολουθήσουν θα έχει και mixed μάχες, όπου θα αγωνίζονται και άντρες εναντίον γυναικών.

Οι υποψήφιοι έκαναν ένα τελευταίο σχόλιο με τον Σάκη Κατσούλη να ξεσπάει σε κλάματα, πριν ανακοινωθεί πως από τον Άγιο Δομίνικο μετά από 6 μήνες αποχωρεί ο Τριαντάφυλλος. Μαριαλένα και Σάκης έδειξαν σοκαρισμένοι με τη Καρολίνα να αισθάνεται ανακούφιση και τον Ασημακόπουλο να ψιθυρίζει «έγινε το θαύμα».  

Ο «Ντάφυ» αποχαιρέτησε όλους τους survivors και δήλωσε πως νιώθει λυτρωμένος που θα επιστρέψει σπίτι του να δει την οικογένεια του ευχαριστώντας  τον κόσμο που τον στήριξε τόσο καιρό. 

 

Πηγή: skai.gr