Νικολέτα-Survivor: Ο Σάκης είπε ότι μετά το παιχνίδι θα αποφασίσουν αν είναι μαζί με Μαριαλένα (vid)

Νικολέτα-Survivor: Ο Σάκης είπε ότι μετά το παιχνίδι θα αποφασίσουν αν είναι μαζί με Μαριαλένα (vid)

Η Νικολέτα Μαυρίδη εισέβαλε στο “Καλό Μεσημεράκι” του Νίκου Μουτσινά και μίλησε για την εμπειρία της στο Survivor, τον Τριαντάφυλλο, και τη σχέση του Σάκη Κατσούλη με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Για την εμπειρία της στο Survivor, η Νικολέτα Μαυρίδη είπε μεταξύ άλλων: «Δεν ένιωθα ότι ήμουν από την αρχή δυνατή. Είμαι απόλυτα ειλικρινής. Δεν μπορώ να κρύψω τα συναισθήματά μου. Είμαι αληθινή.Όποιος με αγαπάει θέλω να με αγαπάει γι’ αυτό που είμαι και έχω ανθρώπους να με αγαπάνε. Το Survivor ήρθε στη ζωή μου την κατάλληλη στιγμή. Δούλευα αλλά δεν είχα πολλή δουλειά. Πίστευα ότι θα φύγω στη δεύτερη εβδομάδα.«Είχα θέμα με την καθαριότητα, με το φαγητό δεν είχα θέμα. Είχα φάει πολύ πριν μπω. Δεν μπήκα στα κανονικά κιλά μου. Το χειρότερό μου ήταν η καθαριότητα. Είχα θέμα… Φοβόμουν τα ποντίκια. Αν ήξερα ότι το Survivor έχει τόσο reality θα το σκεφτόμουν περισσότερο για να πάω. Εγώ δεν μπορώ να τσακώνομαι. Εγώ ήθελα να μπω για τα αγωνίσματα, να δω αν μπορώ. Έφυγα γεμάτη. Δεν φοβόμουν κάτι, είμαι πολύ τυχερή που γνώρισα όλα αυτά τα παιδιά», είπε η Νικολέτα Μαυρίδη.

Για τον Τριαντάφυλλο: «Ο Τριαντάφυλλος είναι φαινόμενο. Είναι μια κατηγορία μόνος του. Τον Τριαντάφυλλο πριν μπω στο παιχνίδι τον έβλεπα και έλεγα “τι καλός, τι δοτικός”. Ήθελα πολύ να μπω στην ομάδα γιατί ήταν ο Τριαντάφυλλος. Και όντως μπήκα και πραγματικά ήταν φανταστικός. Από την ημέρα που τον ψήφισε ο Κόρο έγινε άλλος άνθρωπος. Και μετά έκανε διακυμάνσεις. Μία ήταν έτσι, μία ήταν αλλιώς.Απλά τον Τριαντάφυλλο δεν τον παρεξηγείς. Προφανώς έχει προσφέρει άπειρο γέλιο στον κόσμο. Αυτός είναι. Ο Τριαντάφυλλος εκεί που ήταν ο πιο θετικός άνθρωπος, γινόταν ο πιο αρνητικός».

Για τη σχέση Σάκη Κατσούλη – Μαριαλένας Ρουμελιώτη: «Ούτε εμείς οι ίδιοι ξέρουμε αν είναι ζευγάρι ο Σάκης με τη Μαριαλένα. Σίγουρα τα παιδιά είναι κοντά, αλλά αν είναι ζευγάρι ή όχι δεν το ξέρουμε. Από μία κουβέντα που μας είχε κάνει ο Σάκης σε ένα έπαθλο μας είχε πει ότι αυτό θα το αποφασίσουν μετά το παιχνίδι», είπε η Νικολέτα Μαυρίδη.

 

 

Πηγή: skai.gr