Σταθερά πρώτο στην προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού το Survivor - Δείτε βίντεο

Τα βράδια του Σαββατοκύριακου ανήκουν στο Survivor! Και αυτή την εβδομάδα το τηλεοπτικό κοινό έδειξε την προτίμησή του στο παιχνίδι επιβίωσης με το Survivor να βρίσκεται στην πρώτη θέση της τηλεθέασης.

Ειδικότερα το Σάββατο το πρόγραμμα παρακολούθησαν κατά μέσο όρο 1.199.513 τηλεθεατές με την τηλεθέαση να είναι 27,4% για το γενικό σύνολο του κοινού και 25,3 για το δυναμικό κοινό (18-54).

Την Κυριακή το Survivor διατήρησε την πρωτιά με τα ποσοστά της τηλεθέασης να είναι 26,1% στο γενικό σύνολο του κοινού και 27,3% στο δυναμικό κοινό. 

Μεγάλη όμως είναι η δυναμική του Survivor και στα social media. Το hashtag #SurvivorGR είναι στο top 10 trending του Twitter ακόμη και πριν την προβολή του επεισοδίου, ενώ από την ώρα έναρξης του show στις 21.00 και μέχρι την επόμενη ημέρα το πρωί παραμένει No.1 trend, με περισσότερα από 25k tweets κατά μέσο όρο σε κάθε επεισόδιο.

Εντυπωσιακοί είναι και οι αριθμοί από το Instagram όπου το hashtag #SurvivorGR μετράει περισσότερες από 200k δημοσιεύσεις, με τους fans να δίνουν το δικό τους ιδιαίτερο χρώμα με τον σχολιασμό και τις αναρτήσεις τους.

Οι δύο ήττες που βίωσαν το Σαββατοκύριακο ήταν αρκετές για να αλλάξουν τις ισορροπίες στην ομάδα των «Διάσημων». Οι υποομάδες στο εσωτερικό της είναι πλέον ξεκάθαρες και αυτό φάνηκε και κατά τη διάρκεια του πρώτου Συμβουλίου. Οι εντάσεις μεταφέρονται και στην καλύβα με κάποιους παίκτες να βγαίνουν εκτός εαυτού προσπαθώντας να υπερασπιστούν το άτομό τους. 

Η Μυριέλλα Κουρεντή και η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου κάνουν ένα ξεκαθάρισμα στη σχέση τους. Τελικά υπάρχει φιλία μεταξύ τους; 

Η διεκδίκηση της δεύτερης ασυλίας της εβδομάδας φέρνει για μία ακόμα φορά αντιμέτωπες την Κόκκινη και την Μπλε ομάδα. Οι «Διάσημοι» δεν θέλουν να ρισκάρουν το ενδεχόμενο να έχουν περισσότερους υποψήφιους προς αποχώρηση ενώ οι «Μαχητές» θέλουν να κάνουν το 2-0 και να μπουν στο Συμβούλιο ως… θεατές. Πόσο θεατής μπορείς να είσαι όμως όταν υπάρχουν ακόμα άλυτα θέματα; 

Στο δεύτερο Συμβούλιο υποψηφιοτήτων ένας νέος κύκλος έντασης «ανοίγει» και τίποτα δεν θα είναι το ίδιο από εδώ και πέρα… Ποια ομάδα θα βρεθεί απόψε μπροστά από την κάλπη και ποιοι θα είναι οι νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση; 

 
SURVIVOR Σάββατο έως Τετάρτη  στις 21.00 στον ΣΚΑΪ


#SurvivorGR
Facebook: https://www.facebook.com/SurvivorGreece
Instagram: https://www.instagram.com/survivorgreece
Twitter: https://twitter.com/SurvivorGreece
 

Πηγή: skai.gr