Κάτι ξαναψήνεται: Γνωρίστε τους παίκτες για αυτήν την εβδομάδα - Δείτε το trailer

Μια νέα εβδομάδα πλούσια σε μυρωδιές, γεύσεις και πολλά απρόοπτα, ξεκινά στο Κάτι Ξαναψήνεται  στον ΣΚΑΪ με μια όμορφη παρέα που θα μας κρατήσει συντροφιά για τις επόμενες ημέρες.

Ο Νίκος είναι δημόσιος υπάλληλος και το «φαβορί» ή τουλάχιστον έτσι θέλει να πιστεύει. Ο Στέφανος είναι ιδιωτικός υπάλληλος και… πάνω από όλα οικογενειάρχης. Ο Λάμπρος είναι φοιτητής και όνειρό του είναι να ασχοληθεί με τη μαγειρική. Η Εύα είναι η μεγαλύτερη της παρέας, ασχολείται με τα οικιακά και γράφει ποιήματα. Η Εστέλλα είναι από τον Άγιο Δομίνικο και ήρθε για να φέρει τα πάνω κάτω!

Η εβδομάδα ξεκινάει σήμερα με τον Νίκο, το φαβορί της εβδομάδας όπως δηλώνει, που πιστεύει ότι θα είναι και τελικός νικητής. Μαγειρεύει πάντα με το πουκάμισό του. Δεν φοράει ποτέ μπλούζες γιατί… «πνίγεται». Το θέμα είναι μην… πνίξει και τους καλεσμένους του! Η παρέα συγκεντρώνεται και αρχίζει να “δένει”. Οι δύο κυρίες της παρέας δεν βάζουν γλώσσα μέσα τους, ενώ ο Στέφανος είναι τόσο ευγενικός που κλέβει την παράσταση και γίνεται αμέσως συμπαθής. Όπως όλα δείχνουν, η παρέα αυτήν την εβδομάδα θα είναι αρκετά αγαπημένη. 

Την Τρίτη 22/2, σειρά έχει ο Στέφανος. Είναι gentleman, οικογενειάρχης και τον χαρακτηρίζουν οι ευγενικοί του τρόποι. Το μενού του είναι πλούσιο και για όλα τα γούστα. Η παρέα δείχνει να απολαμβάνει τα πιάτα του οικοδεσπότη και πέφτει… με τα μούτρα στο φαΐ! Η Εύα και η Εστέλλα «ξεψαχνίζουν» τη ζωή του Στέφανου και κάνουν τα μετάλλιά του χορευτικά αξεσουάρ. Όλοι φεύγουν με τις καλύτερες εντυπώσεις…

Την Τετάρτη 23/2 και στο σπίτι της γιαγιάς του μας φιλοξενεί ο Λάμπρος. Είναι φοιτητής και δηλώνει καρδιοκατακτητής. Μοντέρνος και άνετος ακόμα και στα πιάτα του. Η μαγειρική του βρίσκεται σε άλλα επίπεδα. «Αποδομημένα» πιάτα που κάποιους, τους αφήνουν εντελώς αδιάφορους,  κυρίως τον Στέφανο και τον Νίκο. Η στάση του Στέφανου στο τραπέζι προκαλεί πολλά ερωτηματικά σε όλους, κάτι που δεν μένει ασχολίαστο από τις δύο κυρίες. 

Η σκυτάλη περνάει σε γυναικεία χέρια και την Πέμπτη 24/2 αναλαμβάνει δράση, η Εύα. Είναι παραδοσιακή νοικοκυρά. Οι καλεσμένοι της όμως δεν ικανοποιούνται από το μενού της. Βρίσκουν συνεχώς κάτι αρνητικό και ξαφνικά αυτή η ωραία ατμόσφαιρα, που είχαν δημιουργήσει τις προηγούμενες μέρες, διαταράσσεται επικίνδυνα. Η Εύα εκρήγνυται στο τραπέζι και φαίνεται να θέλει να εξαφανιστούν όλοι από το σπίτι της. Κάπως έτσι η φιλία της Εύας με την Εστέλλα, λαμβάνει τέλος. Βέβαια, ακόμα πιο ύποπτος στα μάτια της Εύας είναι ο Στέφανος που δε λέει κακό λόγο για τίποτα και για κανέναν. Όλοι προετοιμάζονται για τον τελικό της Παρασκευής και είναι αποφασισμένοι να κάνουν τα πάντα για να κερδίσουν.

Η μεγάλη στιγμή επιτέλους έφτασε! Οι πέντε «μάγειρες» της εβδομάδας διεκδικούν τη νίκη και περιμένουν να δουν πως θα τα πάει και η Εστέλλα. Το μενού της είναι εξωτικό, ο απόλυτος συνδυασμός από τον Άγιο Δομίνικο και τη Μάνη. Τα Ισπανικά πάνε και έρχονται στο τραπέζι όπως και οι απειλές τις κυρίας Εύας, η οποία δεν έχει έρθει μόνη της αλλά κουβαλάει και ένα περίεργο… γράμμα!  Η αμηχανία και η ένταση χτυπάνε κόκκινο. Άραγε το γράμμα της Εύας θα φέρει τα πάνω κάτω; 


«ΚΑΤΙ ΞΑΝΑΨΗΝΕΤΑΙ», με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου - Δευτέρα έως Παρασκευή στις 17.05, στον ΣΚΑΪ
 

Πηγή: skai.gr