Survivor: Πρώτη νίκη για τους νέους Κόκκινους στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας – Οι τέσσερις υποψήφιοι

Μετά από ένα χαμένο έπαθλο φαγητού και μία χαμένοι ασυλία, η νέα κόκκινη ομάδα έδειξε ότι έχει σφυγμό και κατάφερε να επικρατήσει με σχετική ευκολία έναντι των Μαχητών.

Σημείο κλειδί του αγωνίσματος, ο ιδιαίτερος στόχος που δυσκόλεψε ακόμη και τους ικανότερους. Ο άλλοτε αήττητος Άρης μετά βίας κατάφερε να φέρει ένα πόντο στην ομάδα του.

Μετά το αγώνισμα ασυλίας οι Μπλε έπρεπε να δώσουν μια ακόμα μάχη, αυτή τη φορά μεταξύ τους, στο αγώνισμα ατομικής ασυλίας. Εκεί νικητής ήταν ο Άρης.

Όσον αφορά το Συμβούλιο του Νησιού η κάλπη επιφύλασσε μια έκπληξη. Μετά από αρκετές ψηφοφορίες, αποχωρήσεις παικτών, νεύρα, τσακωμούς, προσβολές, μηνύσεις κ.τ.λ.  το όνομα του υποψηφίου που προέκυψε από την μπλε κάλπη δεν ήταν Σπύρος Μαρτίκας. Ο Τάκης Καραγκούνιας κατάφερε να τον εκθρονίσει.

Λίγο ο έντονος χαρακτήρας του Τάκη, λίγο η αγωνιστική άνοδο του Σπύρου συνέθεσαν μία κατάσταση στην οποία οι Μπλε έκριναν ότι προέχει η αποχώρηση του μισθοφόρου. Ωστόσο ήρθε δευτερόλεπτα αργότερα ο Άρης με την ατομική του ασυλία να τα γκρεμίσει όλα, αναγνωρίζοντας ωστόσο την προσφορά του φαρμακοποιού στην ομάδα.

Στην αντίπερα όχθη ο ήδη υποψήφιος από την Κυριακή Ανδρέας, εκτός των δύο μπλε ανδρών, θα βρεθεί αντιμέτωπος και με την Μυριέλλα, την οποία υπέδειξε χωρίς ίχνος συμπόνιας ο Κατσαούνης.

Πηγή: skai.gr