Εβδομάδα με... επιστροφές σε ένα Special «Κάτι Ξαναψήνεται»-Δείτε το τρέιλερ

Πέντε αγαπημένοι παίκτες του «Κάτι Ξαναψήνεται» επιστρέφουν στον τόπο του εγκλήματος, πιο έμπειροι αλλά και πιο αποφασισμένοι για να κατακτήσουν το έπαθλο. Ο Μηνάς, η Έλενα, ο Δαμιανός, ο Παναγιώτης και η κυρία Ευτυχία ξαναμπαίνουν στις κουζίνες τους σε μια ιδιαίτερη εβδομάδα με νηστίσιμα πιάτα.

Ο Μηνάς είναι ο πρώτος που μπαίνει σήμερα στην κουζίνα. Η παρθενική του εμφάνιση στην τηλεόραση λίγο καιρό πριν στο “Κάτι Ξαναψήνεται” αποδείχθηκε καθοριστική αφού αμέσως μετά βρήκε δουλειά ως μάγειρας. Το μόνο που του λείπει, όπως δηλώνει, είναι το έπαθλο. Η παρέα καταφθάνει και πραγματικά είναι σα να μην πέρασε μια μέρα, η Έλενα μιλάει ακατάπαυστα και συνεχίζει να μην τρώει…πιπεριές, ο Δαμιανός σχολιάζει με το δικό μοναδικό τρόπο τα γεγονότα που διαδραματίζονται στο τραπέζι, η κυρία Ευτυχία…γλυκύτατη όπως πάντα και ο Παναγιώτης αναλύει και παρατηρεί την κάθε λεπτομέρεια. Παρ’ όλα αυτά, όλοι μένουν σχετικά ικανοποιημένοι από το δείπνο του Μηνά.

Την Τρίτη 22/3 και η Έλενα μας υποδέχεται ξανά στο σπίτι της. Το αίσθημα της νικήτριας την διακατέχει, καθώς δηλώνει από τώρα πως θα κερδίσει. Με μεγάλη αυτοπεποίθηση σερβίρει τα πιάτα στους καλεσμένους της, αλλά μια ατυχία διαταράσσει το ευχάριστο κλίμα. Ο Δαμιανός φαίνεται δυσαρεστημένος με το γλυκό και φτάνει στο σημείο να μην το δοκιμάσει καν. 

Την Τετάρτη 23/3 ο Δαμιανός παίρνει τη σκυτάλη. Ετοιμάζει ένα μενού που τον χαρακτηρίζει απόλυτα. Με διάφορες αλχημείες ολοκληρώνει τα πιάτα και οι καλεσμένοι του, από το ορεκτικό κιόλας, δεν φαίνονται να ικανοποιούνται. Το κυρίως πιάτο τους απογοητεύει και το επιδόρπιο τους αφήνει μια “γλυκόπικρη” γεύση.

Την Πέμπτη 24/3 ο Παναγιώτης βάζει τα δυνατά του για να εντυπωσιάσει, να πρωτοτυπήσει και φυσικά να κερδίσει. Με τρία πιάτα “γκουρμέ” πιστεύει πως έχει τη νίκη στο τσεπάκι του, αλλά λογαριάζει χωρίς τον ξενοδόχο - τους καλεσμένους του στην προκειμένη περίπτωση - καθώς η απογοήτευση ζωγραφίζεται στα πρόσωπά τους και στα τρία πιάτα.

Στο σπίτι της κυρίας Ευτυχίας, την Παρασκευή 25/3, θα κριθεί το αποτέλεσμα για την ανάδειξη του μεγάλου νικητή. Μαγειρεύει απλά και παραδοσιακά και ο Μηνάς ενθουσιάζεται. Ως άνθρωπος αλλά και ως οικοδέσποινα, είναι ευθύς και αυτό δεν είναι πάντα αρεστό... 

Ποιος θα είναι ο νικητής αυτής της Special εβδομάδας; 


“ΚΑΤΙ ΞΑΝΑΨΗΝΕΤΑΙ”

Με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Δευτέρα έως Παρασκευή στις 17.05, στον ΣΚΑΪ
 

Πηγή: skai.gr