Survivor: Στα χωρίσματα Ασημίνα & Σοφιάννα –Τρίτο πρόσωπο η Σταυρούλα

Οι άλλοτε αχώριστες μαχήτριες βλέπουν την φιλική σχέση που είχαν δημιουργήσει να δοκιμάζεται εξαιτίας των αντίπαλων συμφερόντων των ομάδων τους. Ασημίνα και Σοφιάννα κάποτε χαριτολογώντας μιλούσαν για τη φιλία τους σαν να επρόκειτο για μία ερωτική σχέση.

Πλέον συμπεριφέρονται σαν χωρισμένο ζευγάρι με τρίτο πρόσωπο την Σταυρούλα. Η συναθλήτρια της Ασημίνας, που λίγο μετά την είσοδό της στο παιχνίδι είχε αποκαλυφθεί ότι πριν μπει εκφράζονταν με προσβλητικό τρόπο για το βουνό, φαίνεται πώς έχει καταφέρει να διαγράψει από την μνήμη της το περιστατικό αυτό και τους καυγάδες που δημιούργησε.

Δεδομένης της νέας σύνθεσης των ομάδων, Σταυρούλα και Ασημίνα βλέπουν τη Σοφιάννα σαν αντίπαλο, με ότι αυτό συνεπάγεται. Από την πλευρά της η παίκτρια των Μπλε φαίνεται να επηρεάζεται τόσο από την απουσία της φίλης της, όσο και από το γεγονός ότι εκείνη εκθειάζει την Σταυρούλα. 

Η Ασημίνα πάλι δεν δείχνει να συμπάσχει με τις ανησυχίες της πρώην συμπαίκτριάς της. Προτάσσει ως επιχείρημα την νέα πραγματικότητα του παιχνιδιού, ωστόσο δεν δείχνει την αναμενόμενη ευαισθησία όπως πρώην συμπαίκτρια και κολλητή της.

Η Σοφιάννα σταδιακά φαίνεται να αποδέχεται τα νέα δεδομένα και να σκληραίνει τη στάση της απέναντι στο βουνό. Το σίγουρο είναι ότι θα έχει μετανιώσει και για το μασάζ καλωσορίσματος που απλόχερα είχε προφέρει στην Σταυρούλα.

Πηγή: skai.gr