Survivor: Κόκκινη η ασυλία – Πέμπτη φορά υποψήφιος ο Μαρτίκας, κυνηγά ρεκόρ

Τι κι αν οι Διάσημοι έχασαν τα σουβλάκια στο αγώνισμα επάθλου του Σαββάτου; Η πείνα τους δεν τους πτόησε και συνέχισαν το σερί που έχουν ξεκινήσει στους αγώνες ασυλίας. Για την ακρίβεια η νίκη τους στο αγώνισμα της Κυριακής, ήταν η τέταρτη συνεχόμενη σε αγώνες ασυλίας.

 
Με μπροστάρη τον – για πολλοστή φορά αήττητο – Άρη, οι Κόκκινοι επικράτησαν και 2 δύο μέρη του αγώνα, που αυτή τη φορά δεν χωρίζονταν βάσει φύλου, αλλά με ματσαρίσματα. Ο ποδοσφαιριστής ήταν σαρωτικός και δεν άφησε καμία ελπίδα στον άτυχο Μαρτίκα.

 
Μετά την ήττα του οι Μαχητές πέρασαν στο αγώνισμα ατομικής ασυλίας. Εκεί θριάμβευσε η Ασημίνα, αυτός όμως που ξεχώρισε ήταν ο Ανδρέας, ο οποίος με την έναρξη του αγωνίσματος έριξε την κατασκευή προκειμένου να είναι ξεκάθαρο ότι δεν θέλει να διεκδικήσει μια ατομική ασυλία.

 
Στο Συμβούλιο, το οποίο ήταν για μια ακόμη φορά επεισοδιακό, οι Μπλε ψήφισαν για πέμπτη φορά τον Σπύρο Μαρτίκα. Μονάδικη παραφωνία ανάμεσα στα μέλη της Μπλε ομάδας, ο Γιώργος Κατσαούνης, που προτίμησε να ψηφίσει την Τζο, καθώς βλέπει σημάδια βελτίωσης του φαρμακοποιού.

Ο ίδιος ο Σπύρος πάντως φαίνεται να έχει αποδεχτεί το γεγονός ότι θα είναι μονίμως εκείνος που θα προκύπτει ως υποψήφιος από την κάλπη για όσο ακόμα βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο.
Πηγή: skai.gr