Κλείσιμο

Survivor: «Μπίλιες» Ασημίνα και Κατσαούνης- Ξέφυγαν «γαλλικά» και το πράγμα φούντωσε

Όλα ξεκίνησαν μετά τη νέα ήττα των Μπλε στο αγώνισμα ασυλίας της Κυριακής. Η Ασημίνα ήθελε να πιει νερό και ο Κατσαούνης άθελά του την εμπόδιζε, με αποτέλεσμα το βουνό τον Μαχητών να εκνευριστεί, και τότε ο καθ΄ όλα πράος θεσσαλός απάντησε όχι και τόσο κομψά.

Στο αγώνισμα ατομικής ασυλίας η παίκτρια των Μαχητών, κατάφερε να μείνει μέχρι το τέλος και να κερδίσει το πολυπόθητο κολιέ. Ο Κατσαούνης την συνεχάρη, όμως εκείνη είχε λόγους να πιστεύει ότι μετά τον καυγά τους ο Θεσσαλός ήθελε να την ξαναπροσεγγίσει φοβούμενος το σενάριο να είναι υποψήφιος. Όταν η Ασημίνα μετέφερε τη σκέψη της αυτή στη Σοφιάννα και τη Σταυρούλα, ο τσακατσούκας όλως τυχαίως βρίσκονταν κάπου εκεί κοντά και παρενέβη στη συζήτηση για να υπερασπιστεί τον εαυτό του και την αξιοπρέπειά του. Όπως ήταν φυσικό η Ασημίνα βγήκε εκτός εαυτού.

Η ομηρική τους διαμάχη γενικεύθηκε πάνω σε άλλα ζητήματα που έχουν απασχολήσει κατά καιρούς την Μπλε ομάδα. Στο Συμβούλιο του Νησιού, οι δυο τους μονοπώλησαν για αρκετή ώρα το ενδιαφέρον, προκαλώντας παράλληλα και αρκετό γέλιο. 

Πηγή: skai.gr