Survivor: Η χυλόπιτα της Μυριέλλας στον Κατσαούνη και η ατάκα που «άναψε φωτιές»

Το Συμβούλιο του Νησιού της Τετάρτης τα είχε όλα... γέλια, κλάματα, εντάσεις, αποκαλύψεις ακόμα και χυλόπιτες. 

Το ειδύλλιο μεταξύ Μυριέλλας και Κατσαούνη δεν ευδοκίμησε και ο παίκτης των Μπλε φάνηκε πως πήγε αποφασισμένος στο Συμβούλιο για να ‘’ξεσκεπάσει’’ την πρώην καλή του χωρίς να έχει ιδέα όμως τι τον περίμενε...

Η κόντρα μεταξύ τους ξεκίνησε ήπια με την ηθοποιό να απευθύνεται στον Γιώργο Λιανό και να αναφέρει για τον Γιώργο Κατσαούνη ότι «έχει πρόβήμα» και στη συνέχεια η ένταση κλιμακώθηκε με μία... επική χυλόπιτα. 


Ο Μαχητής θέλοντας να απαντήσει στην ατάκα της Μυριέλλας ανέφερε πως «Δεν έχω εγώ το πρόβλημα κορίτσι μου. Θα ήθελα να τονίσω πως όταν ο Άρης την είπε διπρόσωπη, είχε δίκιο. ‘’Και σε θέλω και πουλάει’’, που ήθελες να πουλήσεις πράγμα. Καλά λέει ο Μαρτίκας, βραζιλιάνικο σίριαλ παρακολουθεί».


Ωστόσο, η Κόκκινη παίκτρια δεν τον άφησε να ολοκληρώσει λέγοντάς του «Μάθε να δέχεσαι μία χυλόπιτα επειδή κάνεις εσύ λάθη και όχι να προσπαθείς να τα προσάψεις σε κάποιον άλλον. Λίγο ωρίμασε και παραδέξου τα λάθη σου», ενώ η απάντηση που έλαβε ήταν «Εγώ να φάω χυλόπιτα από εσένα; Φαίνεται ποιος έριξε τη χυλόπιτα».

Στη συνέχεια ο Γιώργος Λιανός ρώτησε τον Κατσαούνη τι εννοούσε με την ατάκα «και σε θέλω και πουλάει». Τότε η Ασημίνα πήρε τον λόγο και εξήγησε ότι ο Γιώργος της είχε εκμυστηρευτεί πως αυτή η ατάκα ‘’φωτιά’’ ειπώθηκε από την ηθοποιό όταν την ρώτησε αν όντως της αρέσει. Η Μυριέλλα την διέκοψε διαψεύδοντας τα λεγόμενα του και με τις δύο να λογομαχούν για λίγο.

Τα πνεύματα ηρέμησαν μόλις ο παρουσιαστής ανακοίνωσε ποιος παίκτης αποχωρεί από το παιχνίδι. Ο Σάκης Αρσενίου ήταν εκείνος που είπε αντίο στην ομάδα του και το Survivor, προκαλώντας συγκίνηση στους συμπαίκτες του. 

Πηγή: skai.gr