Κλείσιμο

Survivor: Η δημόσια συγγνώμη της Ναυσικάς στη Μυριέλλα και η αγκαλιά της Ασημίνας στον Μαρτίκα

Μετά τον χαλασμό που έγινε στην παραλία της Κόκκινης Ομάδας στο επεισόδιο της Τρίτης φαίνεται πως τα πράγματα ηρέμησαν -για την ώρα- και οι Διάσημοι «τα βρήκαν», όπως αποκάλυψε ο Σάκης Αρσενίου. 

Λίγο πριν το αγώνισμα επάθλου η Μυριέλλα και η Ναυσικά εμφανίστηκαν αγκαλιασμένες μετά την άγρια κόντρα που είχε ξεσπάσει μεταξύ τους.

Φυσικά αυτό ο Γιώργος Λιανός δεν το άφησε ασχολίαστο ρωτώντας τις δύο κοπέλες τι συμβαίνει μεταξύ τους. Η Ναυσικά πήρε τον λόγο και ανέφερε πως «ο κόσμος θα μας περνά για τρελές. Χθες σφαζόμασταν και σήμερα αγκαλιαζόμαστε και κλαίμε. Η Μυριέλλα έχει κάποια κακά. Πιστεύει τις περισσότερες φορές ότι έχει δίκιο, πάντα απαντά κι είναι λίγο ανώριμη για την ηλικία της. Παρόλα αυτά θεωρώ ότι έχει πολύ καλή ποιότητα ανθρώπου κι έχει πάντα καλή πρόθεση. Θέλω να της ζητήσω δημόσια συγγνώμη γιατί την πλήγωσα και να τελειώσει όλο αυτό εδώ. Θα είμαστε αγαπημένες από εδώ και μπρος.»

Στη συνέχεια ζήτησε συγγνώμη και η Μυριέλλα γιατί, όπως είπε, τη θεωρεί πολύ σημαντική.

Οι εκπλήξεις όμως δεν τελείωσαν εκεί καθώς κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος η Ασημίνα, που στο παρελθόν είχε ξεσπάσει πολλές φορές εναντίον του Σπύρου, αποθέωνε τον Μαρτίκα, ο οποίος έπαιζε απέναντι στον Τάκη, και αφού πήρε τον πόντο δε δίστασε να τον αγκαλιάσει μετά από προτροπή του. 

Αυτή η στιγμή δε θα μπορούσε να μη σχολιαστεί από τον παρουσιαστή με επικές ατάκες καθώς και από τους συμπαίκτες των δύο Μαχητών. 

Πηγή: skai.gr