Κλείσιμο

Survivor: Συγκλονιστική εξομολόγηση από τη Ναυσικά: «Ο μπαμπάς μου είχε έναν εθισμό – Ακόμα και σήμερα υποτροπιάζει»

Στο επεισόδιο της Τετάρτης η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου προχώρησε σε μία συγκλονιστική εξομολόγηση για τον πατέρα της, μετά από μία συζήτηση που είχε με τους συμπαίκτες της. 

Με αφορμή το έπαθλο επικοινωνίας της Τρίτης η Κόκκινη παίκτρια αποκάλυψε ότι δεν έχει δώσει τον αριθμό τηλεφώνου του πατέρα της στην παραγωγή του Survivor  για την επικοινωνία και ότι δεν τον έχει συνατήσει, ούτε του έχει μιλήσει πριν από το ριάλιτι επιβίωσης.


«Δεν έχω δώσει το τηλέφωνο του μπαμπά μου στην Επικοινωνία. Δεν τον έχω συναντήσει και δεν του έχω μιλήσει από επιλογή πριν το Survivor. Είναι ένας άνθρωπος που έχει περάσει πάρα πολύ δύσκολα στη ζωή του και το μόνο φάουλ που έχει κάνει είναι ότι είχε για πάρα πολλά χρόνια έναν εθισμό, τον οποίο μέχρι να ενηλικιωθώ εγώ δεν τον ξεπέρασε ποτέ. Ακόμη και σήμερα πάρα πολλές φορές υποτροπιάζει και μετά συνέρχεται».

Η Ναυσικά στη συνέχεια συμπλήρωσε πως «Έχω δει τον εαυτό μου να κρύβει πράγματα και να ντρέπεται για κάτι τέτοια πράγματα, κάτι το οποίο είναι λάθος γιατί πάρα πολύς κόσμος περνάει τα ίδια, είτε στον τζόγο, είτε σε οτιδήποτε. Πρέπει να μάθουμε να στηρίζουμε αυτούς τους ανθρώπους κι όλο αυτό είναι μία αρρώστια που μπορεί να ξεπεραστεί με την αγάπη των δικών σου ανθρώπων. Συνειδητοποιώ ότι είχα μία άρνηση όλα αυτά τα χρόνια προς το πρόσωπό του γιατί η επαφή μαζί του μου θύμιζε όλα τα αρνητικά που είχα περάσει. Μεγαλώνοντας έγινα πάρα πολύ εγωίστρια, σκληρή και ανεξάρτητη. Νομίζω πρέπει να το αλλάξω αυτό. Πρέπει να δίνω δεύτερες ευκαιρίες σε ανθρώπους και πρέπει να συγχωρώ… Θέλω να ξέρει ότι τον αγαπώ και θα τα πούμε έξω».
 

Πηγή: skai.gr