Survivor All Star: Βάφτηκε μπλε η ασυλία – Ο πρώτος υποψήφιος

Οι Μπλε μπήκαν καλύτερα στον αγώνα από την πρώτη στιγμή με τον Σάκη Κατσούλη να προσπαθεί για πολλή ώρα μόνος του να κρατήσει την ομάδα του στον αγώνα

Μεγάλη νίκη για την ομάδα των Μαχητών στον πρώτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας. Οι Μπλε μπήκαν καλύτερα στον αγώνα από την πρώτη στιγμή με τον Σάκη Κατσούλη να προσπαθεί για πολλή ώρα μόνος του να κρατήσει την ομάδα του στον αγώνα. Μελίνα και Βασάλος σταδιακά μπήκαν στον ρυθμό του αγώνα και κατάφεραν αν δώσουν και εκείνοι μερικούς πόντους. Δεν συνέβη όμως το ίδιο με τη Μαριαλένα που ολοκλήρωσε τον αγώνα εντελώς άποντη.  



Ο αγώνας έληξε στις δύο αναμετρήσεις, με τους Μπλε να νικούν στο flag race. 



Οι αποδεκατισμένοι Κόκκινοι αριθμούν μόλις τέσσερα άτομα, γεγονός που τους καθιστά ευάλωτους σε κάθε ήττα ασυλίας, με τα περιθώρεια να στενεύουν ολοένα και περισσότερο. Η ομάδα ως όφειλε, μάζεψε τα κομμάτια της και πήγε στο Συμβούλιο να υποδείξει τον πρώτο υποψήφιο της εβδομάδας. Αυτός ήταν ο Κωνσταντίνος Βασάλος. Ο παίκτης αρχικά ανέφερε ότι δεν έχει πρόβλημα με την υποψηφιότητά του και σίγουρα συνετέλεσαν και αγωνιστικά κριτήρια. Ωστόσο άφησε ξεκάθαρα να εννοηθεί ότι παρά τα όσα έχουμε δει μέχρι σήμερα στο παιχνίδι με τον ίδιο και τον Τάκη να κάνουν κολλητή παρέα με το ζεύγος Σάκη & Μαριαλένας, ίσως για λόγους φιλίας να μην ψηφίστηκε η Κύπρια συμπαίκτριά του.

Πηγή: skai.gr