Στο ασανσέρ που συναντιόμαστε: «Συνάντηση κορυφής» Σβαρτσενέγκερ – Χέμσγουορθ – Δείτε βίντεο

Ο "Άρνι" συμβουλεύει τον Χέμσγουορθ πώς πρέπει να εισάγει μερικές ατάκες στις σκηνές δράσης του, για να τις κάνει προφανώς πιο πιπεράτες

Στο ασανσέρ που συναντιόμαστε... Σε ένα νέο promo του Netflix, ο Άρνολντ Σβάρτσενεγκερ, νέος… CAO (Chief Action Officer) της πλατφόρμας, και πρωταγωνιστής της νέας σειράς Fubar, και ο ηθοποιός της ταινίας Extraction 2, Κρις Χέμσγουορθ, συναντιούνται σε ένα ασανσέρ στο αρχηγείο, με τον πρώτο να συμβουλεύει τον δεύτερο πώς πρέπει να εισάγει μερικές ατάκες στις σκηνές δράσης του, για να τις κάνει προφανώς πιο πιπεράτες. «Θα μπορούσες να χτυπήσεις έναν άντρα με ένα γιγάντιο ρολόι και να πεις… ‘’ο χρόνος σου τελείωσε’’», προτείνει ο Σβαρτσενέγκερ στο κλιπ! 

Ωστόσο, ο Χέμσγουορθ δεν φαίνεται πολύ δεκτικός στις ιδέες του CAO του Netflix. Ενώ ένα πλήρες crossover Fubar/Extraction φαίνεται απίθανο, δεδομένου του πόσο διαφορετικά είναι τα αντίστοιχα έργα δράσης των Σβάρτσενεγκερκαι Χέμσγουορθ, ο σταρ του Extraction 2 δείχνει ότι είναι λάτρης των ατακών του «Άρνι» όταν βγαίνει από το ασανσέρ και του λέει «Hasta la vista... baby» – μια δημοφιλής ατάκα από την ταινία δράσης επιστημονικής φαντασίας του Σβάρτσενεγκερτο 1991 Terminator 2: Judgment Day….

Πηγή: skai.gr