My Style Rocks:Το παράπονο της Καραβάτου, η Φρίντα Κάλο και η ρόδα της Ειρήνης Καζάκη

Η Κατερίνα Καραβάτου αποφάσισε να κάνει κάποιες απαραίτητες διευκρινίσεις για το ύψος το δικό της και της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Η Κατερίνα Καραβάτου έχει περάσει μια ολόκληρη σχεδόν σεζόν στο παιχνίδι μαζί με τα κορίτσια και τους κριτές. Δεν έχει διαμαρτυρηθεί ποτέ για τίποτα. Όμως επειδή έχει και η υπομονή τα όριά της αποφάσισε να κάνει κάποιες απαραίτητες διευκρινίσεις  για το ύψος το δικό της και της Ηλιάνας Παπαγεωργίου. 

Η Χριστιάννα δεν κατάφερε να εντυπωσιάσει με την τελευταία της εμφάνιση. Μάλιστα πιάστηκε και αδιάβαστη όταν η Κατερίνα τη ρώτησε για το κόσμημα που φορούσε αν απεικόνιζε τη Φρίντα Κάλο, εκείνη απάντησε «μπορεί», και λίγο αργότερα παραδέχθηκε ότι δεν τη ξέρει. 

Η Ειρήνη Καζάκη έχει το δικό της ξεχωριστό τρόπο να ντύνεται και τον ακόμα πιο δικό της και πιο ξεχωριστό τρόπο να δικαιολογεί τις επιλογές της. Στο παρελθόν όταν είχε δεχθεί σχόλια για το κατά πόσο νιώθει άνετα μέσα στα ρούχα της είχε κάνει σπαγγάτο για να το αποδείξει. 


Αυτή τη φορά όμως δεν ήθελε να επαναλαμβάνεται γι' αυτό και διάλεξε ένα διαφορετικό τρόπο να δείξει τι μπορεί να κάνει και αποδεχόμενη την πρόκληση της Κατερίνας Καραβάτου έκανε μια ρόδα.

Πηγή: skai.gr