Survivor All Star: Σήμερα ο μεγάλος τελικός στον ΣΚΑΪ – Ο Γιώργος Λιανός και οι παίκτες που αποχώρησαν χθες στους «Δεκατιανούς»

Στην εκπομπή μίλησαν και ο Μάριος με τη Μαριαλένα, οι οποίοι ήταν οι παίκτες που έφτασαν μέχρι τον ημιτελικό του παιχνιδιού

Σήμερα ο μεγάλος τελικός του «Survivor All Star», στον ΣΚΑΪ, με Νίκο Μπάρτζη και Σάκη Κατσούλη να διεκδικούν το μεγάλο έπαθλο. Οι παίκτες του All Star χθες, τη Δευτέρα 10 Ιουλίου 2023, μαζεύτηκαν για την ανάδειξη των δύο φιναλίστ του μεγάλου τελικού. Βέβαια δεν ήταν όλοι εκεί, καθώς όπως είπε και ο Γ. Λιανός, κάποιοι αποβλήθηκαν

Στην εκπομπή «Δεκατιανοί» μίλησε ο Γιώργος Λιανός για τον χθεσινό ημιτελικό, ο οποίος «καθήλωσε» το τηλεοπτικό κοινό. Ο παρουσιαστής ανέφερε ότι δεν περίμενε κανένα αποτέλεσμα από τη χθεσινή ψηφοφορία. «Δεν είχα προγνωστικά γιατί και οι τέσσερις παίκτες είναι αρκετά δυνατοί και άξιοι. Η αποχώρηση των δύο παιδιών, Μάριου και Μαριαλένας, μου δημιουργεί μια μικρή στενοχώρια. Η Μαριαλένα θεωρώ ότι είναι μία από τις πιο δυνατές παίκτριες που έχουν περάσει συνολικά από τα «Survivor». Άλλωστε, το απέδειξε για δεύτερη φορά, παίρνοντας την 3η θέση στο φετινό παιχνίδι. Ο Μάριος είναι ένας άνθρωπος που κέρδισε τον σεβασμό όλων των παικτών. Ήταν μόνο μία φορά υποψήφιος και μάλιστα στο τέλος του παιχνιδιού»

Στον χθεσινό ημιτελικό, όπως ήταν αναμενόμενο, η ατμόσφαιρα ήταν συναισθηματικά φορτισμένη, κάτι που επισήμαναν και οι παρουσιαστές της εκπομπής, Γιάννης Πιτταράς και Γιώργος Γρηγοριάδης. «Υπήρξε συγκίνηση των παικτών, που είδαν τους δικούς τους ανθρώπους μετά από έξι, περίπου, μήνες. Είναι μια ανθρώπινη στιγμή και μου άρεσε κατά κάποιο τρόπο, που κανείς δεν έδινε σημασία στην ύπαρξη των καμερών». 

Στην εκπομπή μίλησαν και ο Μάριος με τη Μαριαλένα, οι οποίοι ήταν οι παίκτες που έφτασαν μέχρι τον ημιτελικό του παιχνιδιού. Οι παίκτες, απευθυνόμενοι στον Γιώργο Λιανό, τον ευχαρίστησαν για τη στάση του και την παρουσία του όλο αυτό το διάστημα. «Σε θεωρώ το μεγαλύτερο ‘’όπλο’’ στα τηλεοπτικά δρώμενα», είπε ο Μάριος στον Γιώργο Λιανό. 

Στο ερώτημα του Γιώργου Γρηγοριάδη για το τι είναι τελικά το «Survivor», ο Γιώργος Λιανός είπε: «Το παιχνίδι έχει πολλά ‘’κόλπα’’. Είναι ένας συνδυασμός αγωνιστικότητας, αλλά και προσαρμογής. Δεν θα το πω δημόσιες σχέσεις ή παιχνίδι στρατηγικής, γιατί νομίζω ότι είναι θέμα προσαρμογής». 

Ο Γιάννης Πιτταράς απευθυνόμενος στη Μαριαλένα, τη ρώτησε με χιούμορ αν ο Μάριος Πρίαμος ήταν ο «Καζανόβας» του παιχνιδιού. «Όχι, ο Μάριος δεν ήταν ο Καζανόβας του All Star», είπε η Μαριαλένα. «Έμπλεξε σε κάποιες περιπετειούλες στην αρχή του παιχνιδιού, αλλά τις ξεπέρασε. Νομίζω ότι ο Μάριος διαχειρίστηκε άψογα τις καταστάσεις». 

Για τον Σάκη Κατσούλη, η Μαριαλένα ανέφερε ότι είναι ο καλύτερος παίκτης και όχι μόνο. «Έχει υποδειγματικό χαρακτήρα ως άνθρωπος, αθλητής και σύντροφος». Τέλος, η μεγαλύτερη επιθυμία και των δύο παικτών ήταν να δουν τους δικούς τους ανθρώπους, ενώ ο Μάριος τόνισε πως μία από τις μεγαλύτερες δυσκολίες που έπρεπε να αντιμετωπίσουν στο φετινό παιχνίδι ήταν οι θερμοκρασίες. Ο Γιώργος Λιανός είπε για τον σημερινό τελικό ότι «θα είναι "πλούσιος"  και ότι θα έχουμε και μουσική βραδιά». 


 

Πηγή: skai.gr