Survivor All Star: Ρεσιτάλ στρατηγικής από τον Σάκη και αποχώρηση της Σταυρούλας

Τα δύο πρώτα βήματα του σχεδίου αυτού ήταν αρχικά ο Σάκης να κάνει πολλές νίκες ώστε να κερδίσει τον τίτλο του MVP, να μην πάρει ωστόσο την ατομική ασυλία

Πρωτοφανείς καταστάσεις ακόμα και για το Survivor All Star. Ο Σάκης εδώ και λίγες μέρες μιλά για ένα σχέδιο που θα έμπαινε σε εφαρμογή μετά τον δεύτερο αγώνα ασυλίας. Το ίδιο και η Μαριαλένα. Οι δύο παίκτες με μισόλογα άφηναν να εννοηθεί ότι θα πάρουν κάποιο ρίσκο χωρίς να διευκρινίζουν τι. 

Τα δύο πρώτα βήματα του σχεδίου αυτού ήταν αρχικά ο Σάκης να κάνει πολλές νίκες ώστε να κερδίσει τον τίτλο του MVP, να μην πάρει ωστόσο την ατομική ασυλία. Και τα δύο επετεύχθησαν, με τον Μάριο να είναι τελικά ο νικητής του αγώνα. 


Λίγο πριν το Συμβούλιο, και για να μπει μια δικαιολογία ως περίβλημα στα "τέρατα" που ακολούθησαν ο Σάκης ανέφερε σε προσωπική συνέντευξη ότι θέλει στο Γαλάτσι παίκτες που παίζουν τίμια, υπονοώντας προφανώς ότι ο ίδιος θα αυτοανακηρυχθεί δίκαιο κριτή και θα αποφασίσει για τη μοίρα της Σταυρούλας.


Αυτό και έκανε, αφού όπως παραδέχθηκε ζήτησε από τους παίκτες να ψηφιστεί και να βγάλει ο ίδιος υποψήφια τη Σταυρούλα, προκειμένου να ελαχιστοποιήσει τις πιθανότητες παραμονής της απέναντι σε εκείνον και τον Νίκο Μπάρτζη. 


Μετά από την αποκάλυψη του σχεδίου, η Μαριαλένα χαρακτήρισε τον Σάκη πρότυπο που καλό θα ήταν πολλά παιδιά να πάρουν στοιχεία από τον χαρακτήρα του. 


Τελικώς ο στόχος επετεύχθη και η Σταυρούλα αποχώρησε από το Survivor λίγα 24ωρα πριν το Γαλάτσι. Παρά τα όσα έγιναν σε βάρος της, η ίδια είπε ότι θα ήθελε να δει νικητή τον Σάκη για αγωνιστικούς λόγους. 

 

Πηγή: skai.gr