My Style Rocks: Μεγάλη νικήτρια η Όλγα Κοτλιδά - Κέρδισε 30.000 ευρώ - Δείτε βίντεο

Στον μεγάλο τελικό έφτασαν πέντε κορίτσια. Όλγα, Αναστασία, Emilia, Νικόλ και Σελένη διεκδίκησαν τον τίτλο της νικήτριας μέσα από δύο tasks.

Μετά από σχεδόν 100 επεισόδια το παιχνίδι μόδας My Style Rocks έφτασε στο τέλος του. Στον μεγάλο τελικό έφτασαν πέντε κορίτσια. Όλγα, Αναστασία, Emilia, Νικόλ και Σελένη διεκδίκησαν τον τίτλο της νικήτριας μέσα από δύο tasks. 

Αρχικά τα κορίτσια διάλεξαν ένα θέμα στο οποίο είχαν ξανά δοκιμαστεί. Σε αυτή τη φάση η Σελένη αποκάλυψε ότι κάτι δεν πήγε καλά με τα κομμάτια που είχε ετοιμάσει και ξέσπασε σε κλάματα. 

Ωστόσο από τις πρώτες εμφανίσεις των κοριτσιών καμία δεν ξετρέλανε τους κριτές. Το σχόλιο του Δημήτρη Σκουλού συνοψίζει τη συνολική εικόνα. 

Για τον λόγο αυτό οι κριτές αποφάσισαν κανένα κορίτσι να μην αποχωρήσει σε αυτή τη φάση και να δώσουν τις ευκαιρία και στις 5 να δείξουν τι έχουν ετοιμάσει, πράγμα που έπιασε απροετοίμαστη την Κατερίνα Καραβάτου. 

Στη δεύτερη φάση η εμφάνιση της Όλγας ήταν εκείνη που ξεχώρισε καθώς πέτυχε κάτι που δεν είχαμε ξαναδεί μέχρι σήμερα. Η παίκτρια κατάφερε να αποσπάσει μόνο 5αρια τόσο από τις παίκτριες όσο και από τους κριτές. 

Με την εμφάνιση αυτή αλλά και για τη συνολικότερη πορεία της στον διαγωνισμό η παίκτρια κατάφερε να είναι μαζί με την Emilia στην τελική φάση του διαγωνισμού, όπου ο κόσμος διάλεγε τη νικήτρια. Οι δύο κοπέλες απευθύνθηκαν στον κόσμο, και εκείνος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά τους, αναδεικνύοντας τελικά μεγάλη νικήτρια του παιχνιδιού την Όλγα Κοτλιδά.


 

Πηγή: skai.gr