My Style Rocks: Οι πέντε φιναλίστ που διαγωνίζονται στον σημερινό τελικό

Σήμερα ο μεγάλος τελικός του MY STYLΕ ROCKS! στις 17.00

Οι πέντε φιναλίστ που διαγωνίζονται στον τελικό. 

Μπήκαν στο διαγωνισμό για να ξεχωρίσουν και τα κατάφεραν! Μέσα από τις εμφανίσεις τους εξελίχθηκαν στιλιστικά, κατέκτησαν προσωπικούς τους στόχους και αγαπήθηκαν από το τηλεοπτικό κοινό. 

Οι πέντε φιναλίστ του My Style Rocks είναι έτοιμες να διεκδικήσουν τον τίτλο της πιο fashionable διαγωνιζόμενης.

Emilia Vodos 
 

vodos

Ηλικία: 25 ετών 
Επάγγελμα: Σύμβουλος επενδύσεων 
Παρουσία στο διαγωνισμό: Από το 1ο  επεισόδιο
Νίκες σε Gala: 2
Followers στο Instagram: 1o επεισόδιο 311 - σήμερα 55.900 

Η μεγαλύτερη πρόκληση για την Emilia όταν μπήκε στον διαγωνισμό ήταν να βάλει χρώμα στις εμφανίσεις της που μέχρι πρότινος κινούνταν ανάμεσα στο άσπρο και το μαύρο αλλά και να μάθει να δέχεται την κριτική. 
Η γκαρνταρόμπα της αποτελείται κυρίως από επώνυμα κομμάτια αλλά και exclusive δημιουργίες. 
Όταν την 15η εβδομάδα επέλεξε σαν concept την εμφάνιση κλειστό event δοκιμής αρωμάτων στο Μονακό κέρδισε τις εντυπώσεις αλλά και την υψηλότερη βαθμολογία της σεζόν συγκεντρώνοντας 16,1 βαθμούς. 


Νικόλ Δεσποτοπούλου 

δεσποτοπουλου

Ηλικία: 25 ετών
Επάγγελμα: Influencer, διαφημίσεις 
Παρουσία στο διαγωνισμό: Από το 1ο  επεισόδιο
Νίκες σε Gala: 2
Followers στο Instagram: 1ο επεισόδιο 91.100 - σήμερα 122.000

Μια από τις πρώτες influencers στην Ελλάδα μπήκε στον διαγωνισμό δυναμικά επιλέγοντας τις περισσότερες φορές να μην εμπλέκεται σε καταστάσεις που δεν την αφορούσαν. Sexy και classy παράλληλα έφερε εικόνες που την εκφράζανε, διατηρώντας τις ισορροπίες. Είναι από τις παίκτριες που έφεραν το fast fashion, αυτό που μπορούν να βρουν εύκολα οι τηλεθεάτριες, στην πιο classy εκδοχή του. 


Όλγα Κοτλιδά 

ολγα

Ηλικία: 28 ετών
Επάγγελμα: Stylist
Παρουσία στο διαγωνισμό: Από το 1ο  επεισόδιο
Νίκες σε Gala: 3
Followers στο Instagram: 1o επεισόδιο 2.334 - σήμερα 17.800

Η Θεσσαλονικά της παρέας των φιναλίστ, σπούδασε Αρχιτεκτονική, όμως την κέρδισε ο χώρος της μόδας όπου έχει συνεργαστεί ως στιλίστρια με τους ράπερ,  Saske και Sigma καθώς και με άλλους γνωστούς καλλιτέχνες. Αυτή  η ιδιότητά της έγινε αφορμή για αρκετές εντάσεις ειδικά στην αρχή του διαγωνισμού. Το εκκεντρικό και dark στιλ της εξελίχθηκε ενώ αρκετά από τα look της χαρακτηρίστηκαν «δυστοπικά» κάτι το οποίο αποτελεί και trend της χρονιάς που διανύουμε. Κατά τη διάρκεια του My Style Rocks την είδαμε με εμφανίσεις αντιπροσωπευτικές του στιλ της αλλά και με επιτυχημένα outfit διαφορετικά από τις προτιμήσεις της. 


Αναστασία Σαμαρά 

αναστασία

Ηλικία: 42 ετών 
Επάγγελμα: Personal Stylist
Παρουσία στο διαγωνισμό: Από την 11η εβδομάδα
Νίκες σε Gala: 3
Followers στο Instagram: 1ο επεισόδιο 1269 - σήμερα 7.888

Σπούδασε Κλινική Διαιτολογία στο Χαροκόπειο όπως μάθαμε και μέσα από τα concept της, όμως τον τελευταίο χρόνο ζει και εργάζεται ως personal stylist στο Άμστερνταμ. Αυτή η ιδιότητά της έφερε αναστάτωση στις διαγωνιζόμενες του My Style Rocks καθώς οι δυνατότητές της έγιναν ορατές από την πρώτη εβδομάδα της συμμετοχής της. Ήρθε για να δείξει στις γυναίκες άνω των 40 αλλά και τις νεότερες πώς να ντυθούν με τρόπο σύγχρονο και όπως φάνηκε πέτυχε το στόχο της. Το προσωπικό της στυλ όπως δήλωσε, είναι δωρικό όπως και ο χαρακτήρας της. Προτίμησε τις καθαρές γραμμές και τις μονοχρωμίες, πειραματίστηκε και έφερε εικόνες σύγχρονες αλλά και ανατρεπτικές. 


Σελένη Φωτιάδη 

σελενη

Ηλικία: 34 ετών
Επάγγελμα: Ηθοποιός-performer
Παρουσία στο διαγωνισμό: Από το 1ο  επεισόδιο
Νίκες σε gala: 3
Followers στο Instagram: 1ο επεισόδιο 1578 - σήμερα 7.094 

Ήρθε στο My Style Rocks για να δείξει ένα νέο πρότυπο μόδας, έναν καινούριο τύπο ντυσίματος, εικαστικό και θεατρικό. Τα περισσότερα concept που παρουσίασε περνούσαν μοναδικά κοινωνικά μηνύματα και έδειχναν το σκεπτικό και τη δουλειά που έχει αφιερώσει. Το στιλ της χαρακτηρίστηκε περισσότερο μποέμ ή εναλλακτικό αν και έδειξε ότι μπορεί να ανταποκριθεί και σε πιο κλασικές περιστάσεις βάζοντας όμως πάντα τη δική της ξεχωριστή πινελιά. Είναι η διαγωνιζόμενη που πήρε το πρώτο πεντάρι -μαζί με τη Ρέινα- στο διαγωνισμό, τη μέρα του Gala με θέμα Pin Up. 


MY STYLΕ ROCKS!

Ο μεγάλος τελικός σήμερα στις 17.00
 

Πηγή: skai.gr