Survivor All Star: Πάλι την ασυλία οι Κόκκινοι, πάλι υποψήφιος ο Σπύρος Μαρτίκας - Δείτε βίντεο

Σε έναν βαρύ στίβο μάχης και υπό καταρρακτώδη βροχή, οι Κόκκινοι πήραν τη νίκη έναντι των Μπλε με σκορ 10-3. - Η μονομαχία του Στέλιου Ρόκκου με τον Γιώργο Λιανό

Στο ίδιο έργο θεατές βρέθηκαν οι δύο ομάδες στον πρώτο αγώνα ασυλίας μετά την ένωση στο Survivor All Star. Σε έναν βαρύ στίβο μάχης και υπό καταρρακτώδη βροχή, οι Κόκκινοι πήραν τη νίκη έναντι των Μπλε με σκορ 10-3. Σαν αποτέλεσμα, ο Σπύρος Μαρτίκας βγήκε και υποψήφιος για ένατη φορά.

Η πρώτη μέρα της συγκατοίκησης ξεκίνησε με ανάμεικτα συναισθήματα. Οι ομάδες χώρισαν στα δύο την καλύβα και οι πρώτες εντάσεις και διαφωνίες δεν άργησαν να έρθουν. «Αυτό σίγουρα δεν θα πάει καθόλου καλά. Μάλλον επιστροφές-καταστροφές θα γίνουν εδώ πέρα» ανέφερε η Σταυρούλα, την ώρα που Σάκης και Μαριαλένα απομακρύνθηκαν για να βρουν την ησυχία τους.

Δίχως να έχουν συνέλθει πλήρως από το πάρτι της ένωσης, οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στον στίβο μάχης. Ωστόσο, πριν την έναρξη του πρώτου αγώνα ασυλίας, τις περίμενε μια έκπληξη: η μονομαχία του Στέλιου Ρόκκου, που έμεινε να παρακολουθήσει, με τον Γιώργο Λιανό. Οι δύο τους «έλυσαν» μερικές διαφορές τους στον στίβο μάχη, με τον πρώτο να επικρατεί και να παίρνει την κιθάρα σαν έπαθλο.

Στον αγώνα, οι Κόκκινοι στάθηκαν ανώτεροι στον στίβο μάζης και έφτασαν σε μια άνετη επικράτηση με 10-3. Η απουσία της Μαριαλένας δεν τους στοίχισε, ενώ από τους Μπλε δεν αγωνίστηκε ο Νικόλας Αγόρου, ο οποίος νωρίτερα είχε δεχθεί επίθεση από σφήκες.

Μετά την ήττα τους, οι Μπλε οδηγήθηκαν στην κάλπη, εκεί όπου με συντριπτική πλειοψηφία ανέδειξαν τον Σπύρο Μαρτίκα ως τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Ο ίδιος δεν το πήρε πολύ καλά και θεωρώντας πως οι συμπαίκτες του τον θεωρούν εύκολη επιλογή, άφησε αιχμές εναντίον τους κατηγορώντας τους για αχαριστία.


 

Πηγή: skai.gr