Survivor All-Star: Νέος «πόλεμος» ανάμεσα σε Παναγιώτη και Ηλία Γκότση

Κυριακή με Πέμπτη στις 21.00 στον ΣΚΑΪ

Μια νέα κόντρα άνοιξε στο επεισόδιο της Τρίτης (7/3) του Survivor All Star στον ΣΚΑΪ ανάμεσα στον Παναγιώτη Κωνσταντινίδη και τον Ηλία Γκότση. Αφορμή αποτέλεσε η στάση του δεύτερου στον αγώνα ασυλίας. Εκεί, ο Ηλίας κλότσησε άθελά του το δοκάρι που όριζε τη γραμμή ρίψης των βαριδιών και σταμάτησε να «φορτώνει» το αντίπαλο καλάθι.

Την ίδια ώρα, ο Σάκης Κατσούλης από την αντίπαλη ομάδα συνέχιζε κανονικά τις ρίψεις, με συνάπεια οι Κόκκινοι να κερδίσουν τον κρίσιμο ένατο πόντο που τους έφερε αγκαλιά με την ασυλία. Ο Παναγιώτης δεν  έκρυψε τον εκνευρισμό του προς τους συμπαίκτες του, κατηγορώντας τον Ηλία Γκότση ότι το έκανε σκόπιμα.


Με τη λήξη του αγωνίσματος, οι δύο ομάδες επέστρεψαν στα πρόχειρα καταλύματά τους. Τότε, άρχισε νέος κύκλος αντιπαράθεσης, αυτή τη φορά με τη συμμετοχή όλης της ομάδας. Ο Παναγιώτης συνέχισε να κατηγορεί τον Ηλία για σκοπιμότητα με απώτερο σκοπό να τον ψηφίσει. Από την πλευρά του ο Ηλίας συνέχισε να αρνείται τα πάντα, την ώρα που οι υπόλοιποι Μαχητές άρχισαν να δυσανασχετούν με τον Παναγιώτη.


Φυσικά, η ένταση μεταφέρθηκε και στο συμβούλιο, όπου ξεκίνησε νέος κύκλος αντιπαράθεσης, αυτή τη φορά με τη συμμετοχή και της Κόκκινης ομάδας. Σύσσωμη πήρε το μέρος του Παναγιώτη, θεωρώντας πως ο Ηλίας Γκότσης αισθάνεται «απειλή» από έναν δυνατό αγωνιστικά παίκτη και αφήνοντας αιχμές πως φοβάται για τα στατιστικά του.



 

Πηγή: skai.gr