My Style Rocks: Η κουβέντα για τις βαθμολογίες καλά κρατεί - Δείτε βίντεο

Οι σπόντες και τα «καρφιά» δεν έλειψαν, ενώ γίνεται φανερό πως παίκτριες έχουν δημιουργήσει μικρές ομάδες - Νικήτρια της ημέρας αναδείχθηκε η Όλγα

Με τη συζήτηση σχετικά με την «ανταλλαγή βαθμολογιών» να συνεχίζεται και στο επεισόδιο της Τρίτης (7/3), οι παίκτριες του My Style Rocks δείχνουν να έχουν αρκετούς ανοικτούς λογαριασμούς μεταξύ τους. Οι σπόντες και τα «καρφιά» δεν έλειψαν, ενώ γίνεται φανερό πως παίκτριες έχουν δημιουργήσει μικρές ομάδες.

Ήδη από την πασαρέλα της Emilia Vodos φάνηκαν οι άγριες διαθέσεις των παικτριών. Η Emilia δυσκολευόταν να περπατήσει με τα παπούτσια που είχε επιλέξει, γεγονός που προκάλεσε ένα σχόλιο-φωτιά από τη Ρέινα Βενέτη.

Ωστόσο, η Emilia δεν στάθηκε τόσο στο σχόλιο, όσο στο γενικότερο ζήτημα που έχει προκύψει με τις «ανταλλαγές βαθμών». Αρχικά, η Όλγα Κοτλιδά αναφέρθηκε στη χαμηλή βαθμολογία που της έβαλε η Βασιλική Λιγνού στο χθεσινό (6/3) επεισόδιο, ενώ στη συνέχεια η Emilia άφησε «αιχμές» προς τη Χριστιάννα για πράγματα που φέρεται να είπε πίσω από τις κάμερες.

Βασιλική και Χριστιάννα είχαν νέο επεισόδιο στη μεταξύ τους κόντρα, η οποία δεν λέει να «κλείσει». Οι δύο τους είχαν διάλογο σε πολύ έντονο ύφος, με τη Χριστιάννα να κατηγορεί τη Βασιλική για body shaming και την Βασιλική να της απαντά για τη χρήση των ελληνικών της. Ωστόσο, για άλλη μια φορά δεν μπόρεσαν να βγάλουν άκρη.

Στο διαγωνιστικό κομμάτι, Όλγα, Σελένη και Emilia πήραν αρκετά καλές κριτικές και συγκέντρωσαν υψηλές βαθμολογίες. Ωστόσο, νικήτρια της ημέρας αναδείχθηκε η Όλγα για μόλις 0.2 βαθμούς αφήνοντας τις συμπαίκτριές της στη δεύτερη και στην τρίτη θέση, αντίστοιχα.


 

Πηγή: skai.gr