Survivor All Star: Νέο μέτωπο Τάκη-Ηλία με σπόντες για την αποβολή Γκότση

Όλα ξεκίνησαν όταν στη διάρκεια του αγώνα ασυλίας, ο Τάκης Καραγκούνιας απευθύνθηκε στον Μάριο-Πρίαμο Ιωαννίδη

Ένα νέο κύκλο αντιπαράθεσης άνοιξε ο Τάκης Καραγκούνιας στο επεισόδιο της Δευτέρας (29/5) του Survivor All Star. Με την κόντρα με τον Νίκο Μπάρτζη να μην έχει καν κωπάσει, ο "εκρηκτικός" μισθοφόρος τα έβαλε με τον Ηλία Μπόγδανο, με τους δύο τους να ανταλλάσουν χαρακτηρισμούς από τον αγώνα ασυλίας μέχρι και το Συμβούλιο.

Όλα ξεκίνησαν όταν στη διάρκεια του αγώνα ασυλίας, ο Τάκης Καραγκούνιας απευθύνθηκε στον Μάριο-Πρίαμο Ιωαννίδη. Προκειμένου να προστατεύσει τον συμπαίκτη του από τυχόν ψυχολογικά παιχνίδια, ο Ηλίας Μπόγδανος μπήκε στη μέση, μην επιτρέποντας στους άλλους δύο να έχουν την παραμικρή οπτική επαφή.

Η ένταση συνεχίστηκε και στη συνέχεια του αγωνίσματος, με τον Τάκη να αποκαλεί τον Ηλία "ένα τίποτα". Ωστόσο, οι δύο τους δεν σταμάτησαν εκεί. Μετά τη λήξη του αγωνίσματος, ο Γιώργος Λιανός κάλεσε τους δύο εμπλεκομένους να τοποθετηθούν επί του περιστατικού, με τον Ηλία να αποκαλύπτει και να κατηγορεί τον Τάκη ότι προσπαθούσε να τον επηρεάσει ψυχολογικά κατά τη διάρκεια του αγώνα επάθλου της Κυριακής. «Χθες μου είπε "δεν παίρνεις το αμάξι με τίποτα"» ανέφερε αρχικά, με τον Τάκη να απορρίπτει τους ισχυρισμούς του ως ψευδείς.

Αργότερα, και με τις ομάδες να έχουν επιστρέψει στην καλύβα, ο Τάκης συνέχισε να εξαπολύει "βολές" κατά του Ηλία. Κατηγορώντας τον για "κόμπλεξ" απορούσε γιατί δεν θέλει να του μιλάει, από τη στιγμή ειδικά που εκείνος ισχυρίστηκε ότι τον γιουχάρει από την αρχή του ριάλιτι. «Δεν καταλαβαίνω τι είναι αυτό. Είναι πρωτάκουστο. Του παίρνω, λέει, τη θετική ενέργεια, τον χαλάω».

Όπως είναι λογικό, το ζήτημα τέθηκε και στο Συμβούλιο του νησιού. Ο Τάκης θεώρησε ότι η κίνηση του Ηλία να χορεύει μπροστά από τον Μάριο ήταν προσβλητική για εκείνον και ότι τον κάνουν να φαίνεται σαν "κακό από ταινία επιστημονικής φαντασίας που ρουφάει τις ψυχές των άλλων".

Ωστόσο, κρατούσε τη μεγαλύτερη κατηγορία για το τέλος, καθώς άφησε σαφείς "αιχμές" για εμπλοκή του Ηλία στην υπόθεση της αποβολής του Ηλία Γκότση λόγω της περιβόητης "λίστας". 

«Έχεις αδικήσει και άλλους παίκτες ηθικά. Ο "Γεροβάιβορ" (σ.σ. Σπύρος Μαρτίκας) σε είχε αποκαλέσει συνένοχο και μετά έκανες παρέα μαζί του. Εσύ προδίδεις φιλίες. Καταλαβαίνεις πολύ καλά τι λέω. Εννοούσε ο Σπύρος τότε τον Ηλία τον Γκότση. Γιατί ο Γκότσης είχε πει για μια λίστα που είχε γραφτεί και είπε ότι "'άμα μιλήσω θα πάρει και άλλους η μπάλα". Και προφανώς εννούσε τον Ηλία».


 

Πηγή: skai.gr