Κλείσιμο

My Style Rocks: Αποχώρησε η Κλαίρη Τόλη σε γκαλά για γερά νεύρα - Δείτε βίντεο

Ένα gala που εξελίχθηκε σε πόλεμο νεύρων με την ένταση να βρίσκεται στο κατακόρυφο και τους κριτές να αδυνατούν σε πολλές περιπτώσεις να καταλάβουν το γιατί.

Στον ρυθμό των ημιτελικών αρχίζουν να κινούνται οι fashionistas του My Style Rocks, ύστερα από την αποχώρηση της Κλαίρης Τόλη έπειτα από το gala. Ένα gala που εξελίχθηκε σε πόλεμο νεύρων με την ένταση να βρίσκεται στο κατακόρυφο και τους κριτές να αδυνατούν σε πολλές περιπτώσεις να καταλάβουν το γιατί.

Αποκορύφωμα υπήρξε το ομαδικό "πέσιμο" των παικτριών στη Μέλντα Σαΐνη. Η Όλγα Κοτλιδά επέμεινε στη θέση ότι η Μέλντα λαμβάνει βοήθεια, με εκείνη να αρνείται κατηγορηματικά, προτού στη διαμάχη μπει και η Αναστασία Σαμαρά. Αρχίζοντας να μιλάει για περίεργες βαθμολογίες, προκάλεσε την έκρηξη της Emilia Vodos θεωρώντας ότι τα εκείνη ήταν αποδέκτης των λεγομένων της.

Μάλιστα, βλέποντας την κατάσταση να ξεφεύγει οι κριτές επενέβησαν με τον Στέλιο Κουδουνάρη και τον Δημήτρη Σκουλό να θεωρούν αδιανόητο αυτό που εκτυλισσόταν μπροστά τους. Νωρίτερα, βέβαια, η Αναστασία και η Emilia είχαν διάλογο σε έντονο ύφος, με αφορμή την ενασχόληση της πρώτης ως στυλίστριας σε επαγγελματικό επίπεδο.

Οι "τριγμοί" στη φιλία της Emilia Vodos με τη Σελένη Φωτιάδη απασχόλησαν και πάλι. Η συζήτηση περί follow και unfollow στα social media έδινε και έπαιρνε, με τη Νικόλ Δεσποτοπούλου να θεωρεί πως η Emilia την έχει αδικήσει, πιστεύοντας σε λόγια που της μεταφέρθηκαν με δόλο. Αντίστοιχη ήταν και η κατάσταση της Emilia με τη Σελένη, η οποία στενοχωρήθηκε από το γεγονός ότι η φίλη της δεν στράφηκε σε εκείνη όταν την "κακολόγησαν".

Στο διαγωνιστικό κομμάτι, η Αναστασία Σαμαρά αναδείχθηκε νικήτρια της εβδομάδας, αφού συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία μεταξύ των συμπαικτριών της. Μάλιστα, αυτή ήταν η τρίτη φορά που πέτυχε αυτή τη διάκριση στις τέσσερις εβδομάδες που βρίσκεται στον διαγωνισμό.

Αντίθετα, στην τελευταία τριάδα βρέθηκαν η Μέλντα Σαΐνη, η Κλαίρη Τόλη και η Χριστιάννα Κατσιέρη, με την τελευταία να έχει μείνει εκτός σε μερικά από τα επεισόδια της εβδομάδας. Οι παίκτριες διχάστηκαν μεταξύ τους και ήταν η διπλή ψήφος της νικήτριας, Αναστασίας Σαμαρά, εκείνη που "έσωσε" τη Μέλντα.

Πηγή: skai.gr