Survivor All Star: Η τρίτη ασυλία βάφτηκε «κόκκινη», ξανά υποψήφιος  Γ. Ασημακόπουλος

Οι Μπλε κλήθηκαν να αναδείξουν έναν ακόμα υποψήφιο προς αποχώρηση, τον τέταρτο για αυτή την εβδομάδα

Μετρώντας ήδη δύο ήττες σε ισάριθμους αγώνες ασυλίας και έχοντας αναδείξει ήδη τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση, το αγώνισμα του επεισοδίου της Τρίτης (7/3) του Survivor All Star στον ΣΚΑΪ ήταν καθοριστικής σημασίας για τους Διάσημους. Πόσο μάλλον από τη στιγμή που οι τριγμοί στο εσωτερικό της ομάδας συνεχίστηκαν, με την Ελευθερία Ελευθερίου να εξαπολύει βαρύτατους χαρακτηρισμούς κατά του Σπύρου Μαρτίκα.


Ωστόσο, οι Κόκκινοι εμφανίστηκαν εξαιρετικά ανταγωνιστικοί και εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο της απουσίες της αντίπαλης ομάδας (Κωνσταντίνος Βασάλος και Νικόλας Αγόρου δεν αγωνίστηκαν), μιας και το αγώνισμα στηριζόταν περισσότερο στη δύναμη. Με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου να αναδεικνύεται σε απρόσμενο πρωταγωνιστή με δύο νίκες σε ισάριθμους αγώνες, οι Διάσημοι έφτασαν σε ένα μάλλον άνετο 10-4 και πήγαν με ρόλο παρατηρητή στο βραδινό συμβούλιο.


Εκεί, οι Μπλε κλήθηκαν να αναδείξουν έναν ακόμα υποψήφιο προς αποχώρηση, τον τέταρτο για αυτή την εβδομάδα. Παναγιώτης Κωνσταντινίδης και Τζο Μαριδάκη ψηφίστηκαν, ωστόσο, ήταν ο Γιώργος Ασημακόπουλος αυτός που έλαβε τις περισσότερες ψήφους.


Ο ίδιος εμφανίστηκε ενοχλημένος από το γεγονός ότι θα είναι και πάλι υποψήφιος και ζήτησε την ψήφο του τηλεοπτικού κοινού για να παραμείνει στο ριάλιτι επιβίωσης. Αντίπαλοί του σε αυτή τη μάχη θα είναι ο Σπύρος Μαρτίκας, η Ελευθερία Ελευθερίου και  Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.


Η αγωνία θα μείνει στο κατακόκκινο μέχρι το κρίσιμο συμβούλιο της Πέμπτης 9 Μαρτίου.
 

Πηγή: skai.gr