Survivor All Star: Έφαγαν επιτέλους οι Μαχητές - Στην κάλπη οι Διάσημοι

Καθοριστικός στην νίκη των Μπλε ήταν ο Ηλίας Γκότσης που έκανε το 3/3. Μετά τη λήξη του αγώνα ο Γ. Λιανός ζήτησε τη γνώμη του χειρότερου επικριτή του, Σπύρου Μαρτίκα

Η ανατροπή στο Survivor All Star έγινε. Οι διαλυμένοι Μαχητές μετά από βδομάδες αποτυχιών και συνεχόμενων υποψηφιοτήτων, κατάφεραν να κερδίσουν την τελευταία ασυλία και το έπαθλο φαγητού που τη συνόδευε. Ο αγώνας παρά το ευρύ προβάδισμα που απέκτησαν σε κάποια φάση, κρίθηκε στο flag race. 


Καθοριστικός στην νίκη των Μπλε ήταν ο Ηλίας Γκότσης που έκανε το 3/3. Μετά τη λήξη του αγώνα ο Γ. Λιανός ζήτησε τη γνώμη του χειρότερου επικριτή του, Σπύρου Μαρτίκα. Ο κατά τα άλλα λαλίστατος φαρμακοποιός απάντησε όσο πιο βιαστικά μπορούσε. 


Η καλύτερη στιγμή της αναμέτρησης πέρα από τα αγωνιστικά, ήταν η αφιέρωση - ευχή του Στάθη Σχίζα στην κόρη του για τα γενέθλιά της.


Οι ηττημένοι Κόκκινοι πήραν τον δρόμο για το Συμβούλιο. Εκεί καλούνταν να υποδείξουν έναν άντρα υποψήφιο, καθώς οι γυναίκες της ομάδας προστατεύονται από τον κανόνα των τριών. Η ομάδα των Διασήμων υπέδειξε με απόλυτη ομοφωνία τον Κώστα Παπαδόπουλο ως υποψήφιο προς αποχώρηση. 


Το αποτέλεσμα της κάλπης παραξένεψε όχι μόνο τον Κώστα, αλλά τους Μπλε. 


Για τον επωφελούμενο Μαρτίκα ωστόσο η ψηφοφορία αυτή έδειξε «υγεία».

Πηγή: skai.gr