Μετρό

Στάση εργασίας στο μετρό: Ποια ώρα αναχωρούν οι τελευταίοι συρμοί απόψε

Οι Γραμμές 2 και 3 του Μετρό δεν θα λειτουργήσουν από τις 21.00 το βράδυ έως τη λήξη της κυκλοφορίας λόγω της στάσης εργασίας που έχει εξαγγείλει το Σωματείο Εργαζομένων Λειτουργίας Μετρό Αθηνών (ΣΕΛΜΑ)

Κλείσιμο

My Style Rocks στον ΣΚΑΪ: Πανευτυχής η Βασιλική με τη νίκη της - Ετοιμάζεται για Πάτρα η Ρέινα- Δείτε βίντεο

Η αντίδρασή της τόσο στην βαθμολογία του Στ. Κουδουνάρη, όσο και στην ανακοίνωση της τελικής βαθμολογίας, έκλεψε την παράσταση.

Η Βασιλική κατάφερε να μετατρέψει την συσσωρευμένη ένταση των προηγούμενων ημερών σε δημιουργηκότητα και να φτιάξει ένα πολύ ωραίο ντύσιμο, που της έδωσε τη νίκη στο My Style Rocks στον ΣΚΑΪ.

Η αντίδρασή της τόσο στην βαθμολογία του Στ. Κουδουνάρη, όσο και στην ανακοίνωση της τελικής βαθμολογίας, έκλεψε την παράσταση. 

Δεύτερη ήταν η Νικόλ, η οποία όσο και αν προσπάθησε δεν κατάφερε να πείσει τον Δ. Σκουλό να τη βαθμολογήσει καλύτερα. 

Η Emilia έβαλε τα καλά της  και πάει στη Λαϊκή, ή αλλιώς L.A. όπως την ανέφερε κωδικοποιημένα. Το ντύσιμο όμως μόνο σε Λαϊκή δεν παρέπεμπε και η Ηλιάννα δεν μπορούσε να το αφήσει έτσι...

Το look της Ρέινα για το Μιλάνο κάθε άλλο παρά πετυχημένο μπορεί να θεωρηθεί. Κριτές και διαγωνιζόμενες το βαθμολόγησαν πολύ αυστηρά. Αίσθηση προκάλεσε ωστόσο το σχόλιο της Ηλιάννας Παπαγεωργίου για την παίκτρια.

Η κριτής ούτε λίγο ούτε πολύ είπε ότι το συγκεκριμένο look θα ταίραζε τέλεια στο πατρινό καρναβάλι!

 

Πηγή: skai.gr