Κλείσιμο

Survivor: Αγεφύρωτη η ρήξη στους Μπλε – Απομονώνεται ο Μαρτίκας - Δείτε βίντεο

Η κατάσταση στην Μπλε παραλία του Survivor είναι ιδιαίτερα τεταμένη.

Αρχικά το σχέδιο της Πελαγίας που οδήγησε στην υποψηφιότητα του Ανδρέα και στη συνέχεια η κατηγορία σε βάρος Σοφιάννας,Πελαγίας και Ασημίνας ότι κάνουν διακρίσεις στην κατανομή του φαγητού βάσει συμπαθειών απογείωσαν την κόντρα και καθιέρωσαν δύο μέτωπα. Ωστόσο η νέα ήττα των Μαχητών ήρθε να περιπλέξει τα πράγματα.

Η Ασημίνα μετά την ήττα ξέσπασε και επιτέθηκε στον συνήθη άποντο Μαρτίκα.

Αργότερα επανέλαβε ότι θεωρεί μεγαλύτερο πρόβλημα για την ομάδα της την αγωνιστική παρουσία του 47χρονου φαρμακοποιού, προσθέτοντας πως αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση θα αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Ο πολυμήχανος Μαρτίκας δεν θα μπορούσε να μην έχει τον τελευταίο λόγο και να αφήσει να εννοηθεί ότι είναι ο νο1 υπαίτιος για την κατάσταση των Μπλε. Γι’ αυτό πήρε τον λόγο και προσπάθησε να πάρει τα βλέμματα από πάνω του και να θυμίσει στους συμπαίκτες του -αλλά κυρίως στο φιλοθεάμον κοινό- ότι ή κατήγορός του Ασημίνα και η παρέα της έχουν φέρουν το στίγμα του κλέφτη φαγητού.

Αυτό εξόργισε ακόμη περισσότερο την Ασημίνα, η οποία άρχισε να αποκαλύπτει πράγματα και συζητήσεις που έχουν κάνει μεταξύ τους, όπου εκείνος μιλούσε υποτιμητικά για τους φαινομενικά συντρόφους του,  Ανδρέα και Μέη. Ο ίδιος αρνήθηκε ότι το έκανε αυτό και επέμεινε να υπενθυμίζει την κλεψιά των τριών κοριτσιών. Ο Ανδρέας όμως φάνηκε να πείθεται από τα λόγια της Ασημίνας, εξέλιξη που απομονώνει τον  φαρμακοποιό έναντι όλων.
 
Πηγή: skai.gr