"Spare": Στην αυτοβιογραφία του πρίγκιπα Χάρι «όλα αποκαλύπτονται πλήρως» - Στο στόχαστρο ο Ουίλιαμ

Λάδι στη φωτιά της κόντρας με τον Ουίλιαμ θα ρίξει η αυτοβιογραφία του Χάρι «Ο εφεδρικός» που κυκλοφορεί στις 10 Ιανουαρίου, σύμφωνα με τους Sunday Times

Λονδίνο, Θανάσης Γκαβός

Οι αναφορές στην ψυχρή σχέση με τον αδερφό του Ουίλιαμ ξεχωρίζουν στην αυτοβιογραφία του πρίγκιπα Χάρι που κυκλοφορεί στις 10 Ιανουαρίου, σύμφωνα με τους Sunday Times.

Πηγή με γνώση του περιεχομένου του βιβλίου, το οποίο φέρει τον τίτλο "Spare" (Εφεδρικός), αποκάλυψε στην εφημερίδα πως ο Δούκας του Σάσεξ δεν επιτίθεται ιδιαίτερα στον πατέρα του βασιλιά Κάρολο, αλλά οι αποκαλύψεις για τη σχέση με τον αδερφό του, τον πρίγκιπα της Ουαλίας, θα καταστήσουν μάλλον απίθανη τη συμφιλίωσή τους.

«Γενικά νομίζω το βιβλίο θα είναι χειρότερο για τη βασιλική οικογένεια από όσο αναμένουν. Όλα αποκαλύπτονται πλήρως. Ο Κάρολος βγαίνει από αυτό καλύτερα από όσο περίμενα, αλλά είναι σκληρό ιδιαίτερα με τον Ουίλιαμ, ενώ και η Κέιτ δέχεται κάποια επίθεση.

Υπάρχουν αυτές οι παραμικρές λεπτομέρειες και μια περιγραφή του καυγά μεταξύ των αδερφών. Προσωπικά δεν μπορώ να δω πώς ο Χάρι και ο Ουίλιαμ θα μπορέσουν να συμφιλιωθούν μετά από αυτό», είπε η πηγή της βρετανικής εφημερίδας.

Διαβάστε ακόμα: Πρίγκιπας Χάρι: «Καμία πρόθεση να συμφιλιωθεί» η οικογένειά του

Στο πρόσφατο ντοκιμαντέρ έξι επεισοδίων του Netflix με τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ, ο Δούκας του Σάσεξ είχε αποκαλύψει πως ο αδερφός του «ούρλιαζε και φώναζε» κατά την κρίσιμη σύσκεψη του Ιανουαρίου του 2020 για το μέλλον του ζεύγους στη βασιλική οικογένεια και στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Η πηγή των Sunday Times πρόσθεσε πως το βιβλίο εξετάζει σε βάθος το πένθος του Χάρι για το θάνατο της μητέρας του πριγκίπισσας Νταϊάνα.

«Η συνολική εντύπωση είναι πως πρόκειται για έναν άνδρα που ποτέ δεν ανέκαμψε από το τραύμα του θανάτου της μητέρας του ενώ ήταν τόσο νεαρός και έπειτα έρχεται η Μέγκαν και προβάλλει σε αυτήν κάτι παράλληλο με την Νταϊάνα», κατέληξε η πηγή που επικαλείται η εφημερίδα.

Πηγή: skai.gr