Κλείσιμο

Σμαράγδα Καρύδη στο Dot.: Ήμουν κομπλεξικιά παλιά, είχα πολλά προβλήματα

Η αγαπημένη ηθοποιός αποκάλυψε οτι έχει αρκετές φοβίες όπως για παράδειγμα με τα αεροπλάνα ή με τα χάπια, και πως πλέον είτε δεν τους δίνει σημασία, είτε δίνει «διαταγή» να την αφήσουν ήσυχη.

Για τις φοβίες της, τη σχέση της με τον εαυτό της, αλλά και τον τρόπο που καταπολέμησε κόμπλεξ που είχε στο παρελθόν, μίλησε ανοιχτά η Σμαράγδα Καρύδη στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και την εκπομπή Dot.

«Κομπλεξικιά ήμουν παιδί μου… κομπλεξικιά. Είχα κόμπλεξ πολλά, προβλήματα. Τι θα πουν τι θα κάνουν, μη το ένα μη το άλλο», «Φοβόμουν να αντιμετωπίσω την αποτυχία, μήπως καταπιεστώ με κάτι, δεν είμαι καλή και αντί να δοκιμάζω καθόμουν απ’ έξω», εξομολογήθηκε η αγαπημένη ηθοποιός.

Αποκάλυψε ότι έχει αρκετές φοβίες όπως για παράδειγμα με τα αεροπλάνα ή με τα χάπια, και πως τελικά αποφάσισε είτε να μην τους δίνει σημασία είτε να τους δίνει «διαταγή» να την αφήσουν ήσυχη.

«Είμαι φοβική. Αρκετά πράγματα τα έχω ή καταπολεμήσει ή τα έχω αφήσει χωρίς να τους δίνω σημασία. Να υπάρχουν κι εγώ να κάνω τη δουλειά μου παράλληλα και αυτά να έρχονται να με ενοχλούνε. Οι φοβίες να μου κάνουν έτσι, κι εγώ να τους λέω ‘’άσε με λίγο’’. Ας πούμε αεροπλάνο. Έχω τρομερή φοβία. Ξέρεις πόσα αεροπλάνα πήρα αυτό το μήνα; Πήρα 15 αεροπλάνα… τελείωσα με αυτό», τόνισε η Σμαράγδα Καρύδη.

Όπως είπε πάντα έχει αγχολυτικά στο πορτοφόλι της ωστόσο δεν πήρε ούτε ένα.

«Σε πολύ μεγάλη ηλικία, συγκεκριμένα πέρσι, πήρα πρώτη φορά στη ζωή μου γιατί είχα και μια φοβερή φοβία με τα χάπια , (…) είδα όμως ότι όταν το χρειάζεσαι πρέπει να το πάρεις. Όπως όταν χρειάζεσαι αντικαταθλιπτικό πρέπει να το πάρεις. Και όλα τα άλλα είναι βλακείες, ταμπού γύρω από αυτό το πράγμα».

Μιλώντας για την καριέρα της εξηγησε ότι δεν έχει τύχει να μείνει μεγάλο διάστημα χωρίς να έχει κάποια πρόταση για δουλειά, ωστόσο έχει συμβεί να μην έρχεται η πρόταση που η ίδια επιθυμεί. Σε τέτοια περίπτωση, προτιμά να μείνει σπίτι της, καθώς προτιμά να κοιτάει το ταβάνι.

«Όταν με ‘’δένει’’ κάτι οπωσδήποτε θα το αναλάβω και θα το κάνω σωστά και θα δουλέψω. Αν δεν έχω, δεν θα εφεύρω κάτι, για να μην κάθομαι γιατί θα πιάσει αυτή η τρέλα ότι δεν μπορώ να είμαι με τον εαυτό μου. Μια χαρά είμαι με τον εαυτό μου και μόνη μου μπορώ να είμαι μια χαρά. Και στο τίποτα να κοιτάω το ταβάνι είμαι υπέροχα δεν μου λείπει κάτι. Και στο να κοιτάω τη θάλασσα».

Πηγή: skai.gr