Το True Detective επιστρέφει με την καθηλωτική Jodie Foster

Η ίδια έχει να συμμετάσχει σε τηλεοπτική σειρά από τα '70s, γεγονός που κάνει την επιστροφή της στη μικρή οθόνη ακόμα πιο αισθητή. Συμπρωταγωνίστριά της θα είναι η Kali Reis

Η εμβληματική σειρά True Detective επιστρέφει στις οθόνες μας, τρία χρόνια μετά από τη σεζόν με τον οσκαρικό Mahershala Ali. Αυτή τη φορά πρωταγωνιστεί η Jodie Foster σε μια νέα ιστορία εγκλήματος.

Πιο συγκεκριμένα, η σεζόν 4 θα έχει τον τίτλο Night Country και τα γυρίσματα ξεκινούν οσονούπω στην Ισλανδία. Η Jodie Foster θα έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο, σε μια θεματική που την κατέχει καλά. Ας θυμηθούμε την Clarice στη Σιωπή των αμνών, που ανεβάζει αρκετά τον πήχη για την αγαπημένη μας Foster.

Ωστόσο, και η ίδια η σειρά έχει βάλει ψηλά τον πήχη, αφού έχουν πρωταγωνιστήσει ηθοποιοί υψηλής εμβέλειας, όπως ο Matthew McConaughey, ο Woody Harrelson, ο Colin Farrell και άλλοι.

Οπότε και η συμμετοχή της Foster δεν μας εκπλήσσει. Η αλήθεια άλλωστε είναι, ότι μας έχει λείψει πολύ η Foster και ανυπομονούμε να τη δούμε. Η ίδια έχει να συμμετάσχει σε τηλεοπτική σειρά από τα '70s, γεγονός που κάνει την επιστροφή της στη μικρή οθόνη ακόμα πιο αισθητή.

Επίσης, στη σειρά επιστρέφουν ηχηρά ονόματα, όχι όμως ως πρωταγωνιστές αλλά πίσω από τις κάμερες. Ο McConaughey και ο Harrelson είναι στην παραγωγή μαζί με τη Foster, ενώ το σενάριο και τη σκηνοθεσία υπογράφει η γνωστή Μεξικανή Issa Lopez.

Συμπρωταγωνίστρια της Foster θα είναι η Kali Reis, η οποία υποδύεται την ντετέκτιβ και συνεργάτιδα της Jodie, Enangeline Navaro.

Η πλοκή
Η τέταρτη σεζόν έχει να κάνει με την εξαφάνιση έξι ανδρών από έναν ερευνητικό σταθμό στην Αλάσκα.

Πιο συγκεκριμένα, μέσα στο σκοτάδι, που πέφτει στην Αλάσκα, έξι άνδρες εξαφανίζονται, χωρίς ίχνος από τον Ερευνητικό σταθμό Tsalal Arctic Research Station. Οι ντετέκτιβ Liz Danvers (Foster) και Evangeline Navaro καλούνται να ερευνήσουν την υπόθεση.

Μέσα από μια σκοτεινή πορεία, οι δυο γυναίκες θα προσπαθήσουν να ξεθάψουν τα θαμμένα μυστικά, κάτω από τον βαθύ πάγο, αλλά και να κρατήσουν τα δικά τους μυστικά. Είναι μια σκοτεινή πορεία προς το φως, μέσα στο παγωμένο τοπίο της Αλάσκα.

Η σειρά υπόσχεται δράμα, αλλά και έντονες συγκινήσεις, που θα συνεπάρουν το κοινό και ίσως την οδηγήσουν στα Emmys.

Η κυκλοφορία της αναμένεται να ξεκινήσει προς το τέλος του 2023. Υπομονή λοιπόν.

Πηγή: Savoir Ville
TAGS: Σειρά