Τα «BBQ STORIES» και ο Αλέξανδρος Παπανδρέου ταξιδεύουν στην Τήνο

Τα «BBQ STORIES» στον ΣΚΑΪ και ο Αλέξανδρος Παπανδρέου ταξιδεύουν στην Τήνο, την Κυριακή 10 Ιουλίου στις 17.40

Ο Αλέξανδρος φορτώνει ξανά την ψησταριά του, μπαίνει στο πλοίο και την Κυριακή 10 Ιουλίου αποβιβάζεται με τα «BBQ STORIES» στην Τήνο, το νησί των Κυκλάδων με τα πανέμορφα παραδοσιακά χωριά, τους παγκοσμίως γνωστούς μαρμαροτεχνίτες και μαρμαρογλύπτες και τα μοναδικά τοπικά προϊόντα.

Στην πανέμορφη Τήνο θα γραφτεί το επόμενο bbq story. 

bbq stories

Μόλις φθάνει στο νησί, ο αγαπημένος σεφ πηγαίνει στον Αϊ Γιάννη για jet ski, που ανεβάζει την αδρεναλίνη στα ύψη αλλά ανοίγει και την όρεξη. Και επειδή η ψησταριά δεν είναι μόνο για κρέας, αλλά για τα πάντα, ετοιμάζει «Paella με γαρίδες και μύδια» δίπλα στο κύμα.

Η συνέχεια έχει περιήγηση στα δεκάδες χωριά της Τήνου που αποτελούν υπαίθρια μουσεία λαϊκής τέχνης και γνωριμία με μερακλήδες τεχνίτες. Στο χωριό Βώλακας, βλέπει από κοντά την τέχνη των παραδοσιακών καλαθιών και στον παραδοσιακό οικισμό του Πύργου, την τέχνη της δημιουργίας με μάρμαρο. Το ταξίδι κλείνει με «Γεμιστά με ρύζι, λαχανικά, κουκουνάρι και σταφίδα» στον ξυλόφουρνο, με τη βοήθεια ενός φίλου.

Μοναδικά bbq stories από τον Αλέξανδρο, που στα ταξίδια του γνωρίζει φιλόξενους ανθρώπους, ζει ξεχωριστές εμπειρίες και δημιουργεί αυθεντικό φαγητό.

bbq stories

#BBQStories με τον Αλέξανδρο Παπανδρέου, κάθε Κυριακή στις 17.40, στον ΣΚΑΪ
 

Πηγή: skai.gr