Κλείσιμο

Padma Lakshmi: Και στον δεύτερο κύκλο της σειράς αναδεικνύει τις κουζίνες του κόσμου - Την «τιμητική» της έχει και η Ελλάδα

Η σειρά θα αρχίσει να προβάλλεται σύντομα στο Hulu

Η Πάντμα Λάκσμι επέστρεψε με τον δεύτερο κύκλο της σειράς ντοκιμαντέρ «Taste the Nation». Η σειρά με θέμα τη γαστρονομία και τα ταξίδια θα αρχίσει να προβάλλεται σύντομα στο Hulu.

Στη δεύτερη σεζόν, η γεννημένη στην Ινδία Αμερικανίδα συγγραφέας, ηθοποιός και μοντέλο και τηλεοπτική παρουσιάστρια συνεχίζει την προσπάθεια ξενάγησης των θεατών σε περιήγηση στις ΗΠΑ και εξετάζει τις διάφορες ομάδες που έχουν επηρεάσει τη σύγχρονη αμερικανική κουζίνα.

Η Πάντμα Λάκσμι, η οποία είναι παρουσιάστρια και εκτελεστική παραγωγός της σειράς δημοσίευσε φωτογραφίες από επίσκεψή της σε ουκρανικό εστιατόριο στη Νέα Υόρκη και από τη συμμετοχή της σε γιορτή κοινότητας Καμποτζιανών στο Λόουελ της Μασαχουσέτης.

Στα νέα επεισόδια προβάλλονται η ελληνική κουζίνα, όταν η Πάντμα Λάκσμι επισκέπτεται την πόλη Τάρπον Σπρινγκς στη Φλόριντα και η γαστρονομία της Νιγηρίας κατά την επίσκεψή της στο Χιούστον.

Το ειδικό εορταστικό αφιέρωμα «Taste the Nation: Holiday Edition» κέρδισε το βραβείο του ιδρύματος Τζέιμς Μπίαρντ στην κατηγορία Μεγάλης Διάρκειας Οπτικού Μέσου. Η Πάντμα Λάκσμι κέρδισε βραβείο Καλύτερης Παρουσιάστριας για τη σειρά «Taste the Nation» στην απονομή των τηλεοπτικών βραβείων Real TV Critics' Choice.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ