My Style Rocks με την Κατερίνα Καραβάτου: Οι κανόνες του color blocking - Δείτε το τρέιλερ

Νέο επεισόδιο σήμερα στις 17.00 στον ΣΚΑΪ

Μέρα με task η σημερινή για τις διαγωνιζόμενες του My Style Rocks οι οποίες πρέπει να παρουσιάσουν looks που θα αξιοποιούν το color blocking δηλαδή πρέπει να περιλαμβάνουν από 2 χρώματα και πάνω.

Καραβάτου

Η μέχρι σήμερα πορεία τους όμως έχει δείξει πως η μέρα που πρέπει να ανταποκριθούν σε ένα συγκεκριμένο task είναι και η πιο δύσκολη για τα κορίτσια του My Style Rocks. 

Δείτε το τρέιλερ:

Μπροστά στο ενδεχόμενο μίας χαμηλής βαθμολογίας οι διαγωνιζόμενες διστάζουν να τολμήσουν και ακολουθούν τις πιο safe επιλογές.

Ο Δημήτρης Σκουλός, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Στέλιος Κουδουνάρης εξηγούν στις διαγωνιζόμενες την έννοια του color blocking αλλά αποκαλύπτουν και όλα εκείνα τα στοιχεία που μπορούν να το ακυρώσουν ή να το.. ρίξουν. 

Η ευρηματική σκέψη μίας διαγωνιζόμενης να συνδυάσει δύο πουκάμισα δημιουργώντας ένα τρίτο εκπλήσσει ευχάριστα τον Στέλιο Κουδουνάρη ο οποίος δίνει το πρώτο 4 της φετινής σεζόν

Η συζήτηση για τα fast fashion ρούχα και το πώς μπορούν να ενταχθούν σε ένα σύνολο επανέρχεται ανάμεσα στις διαγωνιζόμενες και οι τόνοι ανεβαίνουν.

My Style Rocks

MY STYLΕ ROCKS!: Δευτέρα έως Παρασκευή στις 17.00

Πηγή: skai.gr