Οι ταινίες της εβδομάδας που θα δούμε σε TV και πλατφόρμες

Ξεχωρίσαμε δέκα από τις καλύτερες ταινίες που προβάλλονται αυτή την εβδομάδα στην τηλεόραση και σε streaming πλατφόρμες – και αξίζουν σίγουρα την προσοχή σας   

Ξεχωρίζουμε 10 ταινίες, δράσης, δραματικές, κωμωδίες, αλλά και αστυνομικά θρίλερ που θα δούμε αυτή την εβδομάδα στην τηλεόραση και σε online πλατφόρμες και υπόσχονται να κάνουν τις βραδιές μας πιο ευχάριστες.

  • «LBJ» του Rob Reiner: COSMOTE CINEMA 2HD, Δευτέρα 29/05 στις 22.00

Βιογραφική δραματική ταινία αμερικανικής παραγωγής του 2016 βασισμένη στην αληθινή ιστορία του Προέδρου Τζόνσον (Woody Harrelson). Μετά τη δολοφονία του Τζον Φ. Κένεντι τον Νοέμβριο του 1963, ο αντιπρόεδρος Λίντον Μ. Τζόνσον αναλαμβάνει την προεδρία και ξεκινά να προωθεί το ριζοσπαστικό νομοσχέδιο περί πολιτικών δικαιωμάτων, που άφησε πίσω ο προκάτοχός του.

  • «The Free World» του Jason Lew: COSMOTE CINEMA HD2 στις 22.00, Πέμπτη 01/06

Ρομαντική δραματική ταινία του 2016 με πρωταγωνιστικό ζευγάρι τους Elisabeth Moss και Boyd Holbrook. Όταν ένας πρώην κατάδικος ερωτεύεται μια παντρεμένη γυναίκα την οποία ο σύζυγος της κακοποιεί, οι ζωές τους αλλάζουν δραματικά.

Πλατφόρμες

  • «Old» του M. Night Shyamalan στο NETFLIX

Μια δραματική ταινία μυστηρίου του 2021 βρίσκεται στην κορυφή του Netflix αυτή την εβδομάδα. Μία οικογένεια εν μέσω διακοπών (Gael García Bernal, Vicky Krieps, Rufus Sewell) ανακαλύπτει σιγά σιγά, από μία σειρά τρομακτικών γεγονότων, ότι η παραλία στην οποία περνούν τον χρόνο τους προκαλεί απότομα γηρατειά, μειώνοντας ολόκληρη τη ζωή τους σε μία και μόνο τελευταία μέρα.

Διαβάστε περισσότερα στο monopoli.gr