Πυροσβεστική

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς αύριο - Οι «πορτοκαλί» περιοχές - Δείτε χάρτη

Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας συνιστά στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να αποφεύγουν ενέργειες στην ύπαιθρο που μπορούν να προκαλέσουν πυρκαγιά από αμέλεια

Κλείσιμο

Οι ταινίες της εβδομάδας που θα δούμε σε TV και πλατφόρμες

Ξεχωρίσαμε δέκα από τις καλύτερες ταινίες που προβάλλονται αυτή την εβδομάδα στην τηλεόραση και σε streaming πλατφόρμες – και αξίζουν σίγουρα την προσοχή σας  

Ξεχωρίζουμε 10 ταινίες, δράσης, δραματικές, κωμωδίες, αλλά και αστυνομικά θρίλερ που θα δούμε αυτή την εβδομάδα στην τηλεόραση και σε online πλατφόρμες και υπόσχονται να κάνουν τις βραδιές μας πιο ευχάριστες.

Τηλεόραση

  • «Ο σπόρος μιας αγάπης» του Ruijun Li: Cosmote CINEMA 2HD στις 22.00, Δευτέρα 10/07

Αυτή τη βδομάδα ένα βαθύ ανθρωπιστικό δράμα του 2022 από την Κίνα κάνει πρεμιέρα στην Cosmote Tv. Δύο άγνωστοι μεσήλικες, εξοστρακισμένοι από τις οικογένειές τους, εξαναγκάζονται σε γάμο. Κόντρα στις αντιξοότητες της φύσης και της αγροτικής ζωής, ενώνουν τις δυνάμεις τους, έρχονται κοντά και παλεύουν σκληρά για να επιβιώσουν.

  • «Δύο αποφασισμένες γυναίκες» του Steven Bernstein: Cosmote CINEMA 2HD στις 22.00, Τετάρτη 12/07
  • «Το ακρωτήρι της βίας» του Jérôme Salle: ΣΚΑΪ στις 22.00, Πέμπτη 13/07

Πλατφόρμες

  • «Ο Πράσινος Ιππότης» του David Lowery στο CINOBO

Δραματική περιπέτεια φαντασίας του 2021, μια από τις πιο εικαστικά επιβλητικές ταινίες των τελευταίων χρόνων.  Ο Σερ Γκογουέιν (Dev Patel), ο ανιψιός του βασιλιά Αρθούρου, ξεκινά ένα τολμηρό ταξίδι για να συναντήσει τον διαβόητο Πράσινο Ιππότη, που βάζει σε δοκιμασίες τη γενναιότητα των ανδρών. Στο διάβα του, θα αναμετρηθεί με φαντάσματα, γίγαντες, κλέφτες και δολοπλόκους, σε ένα βαθύτερο ταξίδι αυτογνωσίας με σκοπό να αποδείξει την αξία του στα μάτια της οικογένειας. Αποστολή του να πληρώσει το τίμημα ενός παράτολμου παζαριού: να παραδώσει το κεφάλι του έναν χρόνο μετά τον αποκεφαλισμό του μυστηριώδη Πράσινου Ιππότη.

Διαβάστε περισσότερα στο monopoli.gr