«Hogwarts Castle and Grounds»: Το νέο σετ από κυβάκια αφιερωμένο στον Harry Potter

Το παιχνίδι αποτελείται από 2.600 κυβάκια και περιέχει από το τρομακτικό Chamber of Secrets μέχρι την τάξη των μαγικών φίλτρων όπου ο Χάρι Πότερ αντιμετώπιζε τον καθηγητή Snape

Οι θαυμαστές του Harry Potter θα έχουν τη ευκαιρία σε λίγο καιρό να επισκεφθούν, δημιουργώντας το, το σκηνικό «Hogwarts Castle and Grounds» από κυβάκια, που παρουσίασε η γνωστή δανέζικη εταιρεία παιχνιδιών.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HYPEBEAST (@hypebeast)

Δεν είναι η πρώτη φορά που ένα σετ με κυβάκια είναι αφιερωμένο στο Hogwarts, αλλά είναι το πρώτο στο οποίο εμφανίζεται η περιοχή του κάστρου και η Μαύρη Λίμνη.  

Με το που συναρμολογηθούν τα 2.660 κυβάκια, το νέο σετ στέκεται με ύψος λίγο μεγαλύτερο των 21,6 εκατοστών, πλάτος 34,30 εκατοστών και βάθος 25,4 εκατοστών, με αποτέλεσμα αντί να καταλαμβάνει ένα ολόκληρο τραπέζι να είναι ένα τέλειο αξεσουάρ για το ράφι. 

Παρόντα είναι τα πλέον αξιοπρόσεκτα αρχιτεκτονικά στοιχεία: Astronomy Tower, Great Hall, τα θερμοκήπια, η ξύλινη γέφυρα που ενέπνεε πολλές στοχαστικές συζητήσεις.  

Ωστόσο, κάτι που ενθουσιάζει στη νέα εκδοχή είναι η παρουσία κάποιων εμβληματικών μερών όπως τα μικρά δωμάτια στη βάση του μοντέλου: από το τρομακτικό Chamber of Secrets μέχρι την τάξη των μαγικών φίλτρων όπου ο Χάρι Πότερ αντιμετώπιζε τον καθηγητή Snape.  

Εδώ είναι και το μαγικό καράβι του Durmstrang Institute, η άμαξα των Beauxbatons και η Ford Anglia της οικογένειας Weasley στα κλαδιά της Whomping Willow. Και για όσες και όσους έχουν κλείσει στην καρδιά τους την ταινία «Ο Χάρι Πότερ και η Φιλοσοφική Λίθος», το μοντέλο διαθέτει δύο από τις πιο αγαπημένες τοποθεσίες της ταινίας: το δωμάτιο με τα Winged Keys και το δωμάτιο-σκακιέρα. 

Καθώς κανένα κάστρο δεν είναι ολοκληρωμένο χωρίς τον αφοσιωμένο αρχιτέκτονά του, παρούσα είναι μια μικροσκοπική φιγούρα του δημιουργού σε χρυσό χρώμα.

Το σετ «Hogwarts Castle and Grounds» θα είναι διαθέσιμο από 1η Σεπτεμβρίου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ